Sastāvdaļas:
lavašs
3 vārītas olas
250-300 g siera (Holandes)
majonēze
2 ķiploka daiviņas (pēc vēlēšanās)
Gatavošana:
Olas smalki sagriež, sieru sarīvē, tomātu sagriež mazos kubiciņos, iespiež ķiploku, pievieno majonēzi.
Gatavos salātus smērē virsū lavašam un sarullē cieši. Ietin pārtikas plēvē un liek ledusskapī uz 2- 3 stundām. Pirms pasniegšanas sagriež.
RECEPTE IESŪTĪTA KONKURSA ‘MANS IECIENĪTĀKAIS OLU ĒDIENS’ IETVAROS
UN KĀDS IR TAVS IECIENĪTĀKAIS OLU ĒDIENS? PAGATAVO, NOBILDĒ UN ATSŪTI RECEPTI MUMS!
BALVĀS- kvalitatīvie FISKARS Functional Form cepšanas piederumu komplekti!
Vairāk par konkursu lasi šeit>>>