Vārda dienu svin: Aldonis, Agija

Zirņu zupa ar svaigo sieru

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Piedāvāju supergaršīgu zupiņas recepti, kurā tiek izmantots Kāruma svaigais siers ar olīvām. Receptes nosaukums- Gardumiņš!

Zupai nepieciešams:
200g zirņu, 400g maltās gaļas, 4 vidēja lieluma kartupeļi, 2 vidēja lieluma burkāni, Kārums svaigais siers ar olīvām un, protams, garšvielas pēc paša vēlmes, es izmantoju sāli un universālās garšvielas.

Darba gaita:
1) uz 20 minūtēm iemērcam zirņus, nomizojam kartupeļus, burkānus;
2) samīcam malto gaļu, pievienojam nedaudz malto piparu un nobeigumā pievienojam svaigo olīvu sieru un samīcam;
3) liekam vārīt zirņus, sagriežam kartupeļus, sarīvējam burkānus;
4) kad zirņi nedaudz (apmēram 20 minūtes) būs pavārījušies pievienojam kartupeļus un burkānus;
5) kad kartupeļi paliek mīkstāki, sākam veidot maltās gaļas bumbiņas un pievienojam zupai, zupu vāram kamēr maltās gaļas bumbiņas ir gatavas (apmēram 15-20 minūtes).

Zupu var pasniegt ar krējumu un zaļumiem.

Recepte iesūtīta   svaigā siera recepšu konkursam. Piedalies arī Tu un laimē garšīgas balvas no „Kārums”!
SPIED ŠEIT >>>’Kārums’ svaigā siera recepšu konkurss

Dalīties.

Atstāt Ziņu