Sildošā sīpolu zupa latviešu gaumē garšo pat tiem, kam sīpoli citkārt negaršo. Tā ir īpaši piemērota gatavošanai rudenī un ziemā.
![]() ![]()
Copyright © 2010 Sievietes Pasauleizdrukāts no SievietesPasaule.lv
Sildošā sīpolu zupa latviešu gaumē garšo pat tiem, kam sīpoli citkārt negaršo. Tā ir īpaši piemērota gatavošanai rudenī un ziemā. ![]()
(viesis) Daigucis
23.02.2014 11:49
(viesis) Solvita
19.02.2014 13:28
![]()
Prieks, ka garšo :) Tā kā pati pēdējā laikā gaļu uzturā lietoju aizvien mazāk, pamēģināju arī bez gaļas versiju, bija labi. Domāju, ka veģetārajā versijā gaļas vietā varētu arī apceptus šampinjonus ielikt.
(viesis) Annija
06.02.2014 20:16
(viesis) Daigucis
06.02.2014 14:32
![]()
Es domāju, ka tur droši vien tomātu pastas vietā var ņemt pašu iekonservēto tomātu sulu ar tomātu gabaliņiem,ne? Vai arī nebūs labi?
Līga Ozoliņa
06.02.2014 20:41
![]()
Es prkatiski visiem ēdieniem, kur nepieciešams izmantot konservētos tomātus, izmantoju pašu gatavotos sālsūdenī vai savā sulā. Sanāk ļoti labi, vienīgi jārēķinās, ka konsistence visdrīzāk būs šķidrāka, ne tik tumīga, kā ar tomātu pastu vai ar veikalos nopērkamajiem tomātiem savā sulā bez mizas.
(viesis) Ina
05.02.2014 21:32
(viesis) Annija
30.01.2014 21:49
(viesis) Ina
30.01.2014 21:09
![]()
Pamēģināju šo zupas recepti. Man ļoti garšoja. Iesaku arī citām saimniecēm to izmēģināt!Lai arī Jums izdodas un garšo!
|