Vārda dienu svin: Aldonis, Agija

‘Mošķīšu zupa’ no saldētām jūras veltēm

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Anna recepšu konkursa ietvaros piedāvā variantu, kā ātri pagatavot jūras velšu zupu, ko pati dēvē par “mošķīšu zupu”.

Vajadzēs:
kaperus
ķiplokus
jūras kokteili (sasaldētas)
lasi
ķiršu tomātiņus

Pagatavošana:
No laša atgriezumiem uzvāram zivju buljonu. Uz pannas apcepjam saspiestu ķiploku un kaperus, pielejam zivju buljonu un pieliekam svaiga laša gabaliņus un jūras kokteili, pavāram 10 minūtes un pieliekam sagrieztus ķiršu tomātiņus, pasniedzam. Pa virsu uzberam diedzētas sēkliņas.

Recepte iesūtīta konkursa ‘Gavēņa laika receptes’ ietvaros

PIEDALIES ARĪ TU!

KONKURSS ‘GAVĒŅA LAIKA RECEPTES’>>

Trīs laimīgās recepšu iesūtītājas balvās saņems pavasarīgu pārtikas grozu no Biotēkas (katrs – EUR 15 vērtībā).

Lai piedalītos tev jāiesūta kāda veģetāra ēdiena foto recepte.

Vairāk informācijas par konkursu, lasi šeit>>

 

Dalīties.

1 komentārs

Atstāt Ziņu