Pārlūkojam: Zupas

Mencas knēdeļu buljona zupa
Autors:

Zivis un jūras veltes ir bagātīgs olbaltumvielu avots un satur visas astoņas neaizvietojamās aminoskābes, kas vajadzīgas normālai organisma darbībai. Tomēr bieži vien zivju un jūras velšu pagatavošana šķiet laikietilpīgs un sarežģīts process.

Gardā laša zupa
Autors:

Klāt sildošo zupu laiks. Šī noteikti ir izmēģināšanas vērta. Pietiks 4-5 personām un varbūt vēl pāri paliks, jo zupa ir nudien sātīga. 

Sēņu kapučīno
Autors:

Kad sēņu grozi pielasīti, ir vērts ieklausīties dažos profesionālos Tallink Hotel Riga restorāna Elements šefpavāra Oļega Soročina padomos par to, kā visgaršīgāk pagatavot sasēņoto.

Klasiskā biešu aukstā zupa
Autors:

Tā kā šī zupa ir veidota uz ūdens bāzes, tā ir vieglāka par tām, kas pamatā veidotas tikai ar kefīru, kā arī tās krāsa ir piesātināti koša, nevis maigi lillīga.

1 2 3 7