Vārda dienu svin: Līksma, Bārbala

Viegls un vasarīgs saldēdiens

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ja saldējumu gluži nekārojas, bet tomēr ko saldu gribas likt uz kārā zoba, varu ieteikt vieglu un vasarīgu saldēdienu. Tā pagatavošana turklāt neprasīs pārāk daudz tava laika!

Nepieciešams:
250 ml saldais krējums
200 g biezpiens
Cukurs
Citronskābe
Konservēti persiki
Šokolādes skaidiņas dekorēšanai

Pagatavošana:
Ņem saldo krējumu, lej bļodā. Tam pievieno cukuru pēc vēlēšanās. Ja krējums ir vēss, var pievienot pāris (tiešām, tikai pāris!) citronskābes graudiņus, tas palīdzēs ātrāk saputot krējumu putukrējumā. Tomēr putojot jābūt uzmanīgai, lai nesakultu krējumu sviestā. Citā bļodiņā liek biezpienu, ko ar dakšiņu saspaida maksimāli smalki. Pēc tam biezpienu iecilā putukrējumā. Krēmu liek deserta trauciņos un pasniedz kopā ar konservētiem vai svaigiem augļiem vai ogām. Visu var dekorēt ar šokolādes skaidiņām vai rīvētu citrona miziņu.

Dalīties.

Atstāt Ziņu