Vārda dienu svin: Aldonis, Agija

Saldais ēdiens ‘Baltā rasa’

Pinterest LinkedIn Tumblr +

r ko tev saistās rasa? Ar kaut ko vieglu, ēterisku un pavisam noteikti atsvaidzinošu? Tieši šāds ir arī šis saldais ēdiens – viegls un ļoti spirdzinošs!

Nepieciešams:
180 g Rasa krēmsiera ar jogurtu
150 ml saldā krējuma
60 ml cidoniju sīrupa
2 ēd. k. cukurotu cidoniju vai sukāžu
80 g lazdu riekstu
20 g rupjmaizes
4 ēd. k. brūnā cukura

Pagatavošana:
Saputo saldo krējumu un tajā iemaisa Rasa krēmsieru ar jogurtu, cidoniju sīrupu un kapātas cidonijas.Nograuzdē riekstus un atdala tos no mizām. Sadauza un liek uz karstas pannas, pievieno cukuru un pastāvīgi maisa, kamēr cukurs ir karamelizējiesun rieksti sacukurojušies.

Rupjmaizi sagriež ļoti plānās strēmelēs ar nazi vai rokas slaiseri. Liek uzkarsētā krāsnī un grauzdē. Visu kārto sev vēlamā traukā, dekorē ar rupjmaizes kraukšķi un ogām vai ēdamajiem ziediem.

Dalīties.

Atstāt Ziņu