Kontakti | Par SievietesPasauli | Reklāmas iespējas | Noteikumi | Lapas karte
Twitter
Lietotājvārds 
Aizmirsi lietotājvārdu vai paroli?
Parole 
Ienāc
Atcerēties manus lietotāja datus uz šī datora
Tu vēl neesi reģistrējusies SievietesPasaule.lv? Izdari to tagad!Tas ir bez maksas, bet piedāvā dažādus bonusus, tādus kā - piedalīties konkursos, testēt produktus, blogot, pirmajai uzzināt jaunumus, kā arī personalizēt savu Sievietes Pasauli. Pievienojies!
Trešdiena,  27. Maijs Vārda dienas Dzidra, Dzidris, Gunita, Loreta
Autors: SievietesPasaule.lv
Ilustrācija: SievietesPasaule.lv
Pievienots: 22.04.2020.

Katram noteikti ir sava bērnības garša. Ja tiktu veidots tops, biezpiena sacepums ar ķīseli noteikti būtu šajā sarakstā.

Lasīt vairāk >>
Iesakām iegaumēt šīs kūkas pamatrecepti, jo, ar ko to bagātināt, lai diktē sezona. Šoreiz izmantoti pēdējie mājas āboli, bet jau pavisam drīz varēs izmantot...  Lasīt vairāk >>
Gatavās vafeles var sagriezt mazākos gabaliņos. Ziemassvētku laikā esam izmantojuši piparkūku formiņas, lai izveidotu tematiskas formas. Garšas ziņā rezultāts...  Lasīt vairāk >>
Bērnībā tie bija īsti svētki, kad mājās tika ceptas vafeles. Māju piepildīja kārdinošā, cukuraini sviestainā smarža, nemaz nerunājot par to, ka vafeļu krāvums saruka...  Lasīt vairāk >>
Vai gan ir iespējams atteikties no svaigi ceptas plātsmaizes!? No šīs noteikti ir grūti atteikties! 

  Lasīt vairāk >>
Nereti pēc Ziemassvētkiem pāri paliek iemīļotie kārumi – piparkūkas. Ko ar tām iesākt? Pagatavot aktuālās Cake pops jeb kūciņas uz kociņa - viegli...  Lasīt vairāk >>
Gada nogalei piestāv piparkūku, cepumu, saldo maizīšu un citu gardu našķu smaržas un garšas. Goda vietā vari celt arī kēksu.

  Lasīt vairāk >>
Sarkanbaltsarkanās krāsas šogad ir modē. Īpaši, Latvijā. Šeit viena ideja, kā vari pagatavot desertu Latvijas karoga krāsās. 

  Lasīt vairāk >>
Latvijas simtgades svinību laiks mums piedāvāt daudz un dažādus publiskos pasākumus, taču ceram, ka tajos neizpaliks arī ģimeniskā gaisotne, kad kopīgi gatavosiet un atzīmēsiet 18.  Lasīt vairāk >>
It kā vecais, labais rolbiskvīts, tomēr atsvaidzinošā citronu nots piedod šim gardumam jaunu garšu dimensiju.

  Lasīt vairāk >>
Saka jau, ka zemenes vislabāk ēst svaigas, tomēr, ja sakārojas pagatavot kādu gardu desertu ar šīm sezonas ogām, iespējams, ir vērts izmēģināt šo recepti!

  Lasīt vairāk >>
© SievietesPasaule 2009 | web izstrāde: Molssoft | webdizains: annija.lv