Kontakti | Par SievietesPasauli | Reklāmas iespējas | Noteikumi | Lapas karte
Twitter
Lietotājvārds 
Aizmirsi lietotājvārdu vai paroli?
Parole 
Ienāc
Atcerēties manus lietotāja datus uz šī datora
Tu vēl neesi reģistrējusies SievietesPasaule.lv? Izdari to tagad!Tas ir bez maksas, bet piedāvā dažādus bonusus, tādus kā - piedalīties konkursos, testēt produktus, blogot, pirmajai uzzināt jaunumus, kā arī personalizēt savu Sievietes Pasauli. Pievienojies!
Svētdiena,  29. Marts Vārda dienas Agija, Aldonis
Iepriekšējā Nākošā
Autors: SievietesPasaule.lv
Ilustrācija: flickr.com, CC - Brandie Kajino; Rennings;
Pievienots: 06.06.2015.

Rabarberu sukāžu gatavošanai ir divi plusi. Pirmkārt, iegūsti pašas gatavotus veselīgus našķus. Otrkārt, iegūsti daudz sīrupa gardiem vasaras...

06.06.2015 10:44
Mūsmājās ar rabarberiem dara tā-noraujam no krūma,mazgājam,mizojam,sagriežam +- 1 cm garos gabaliņos,liekam katlā,apberam ar cukuru,atstājam vēsā vietā līdz nākošajai dienai,nolejam sīrupu,sīrupu pavāram 5 min.,salejam izkarsētās burciņās,uzliekam novārītus vāciņus.
Sacukurojušos rabarberu gabaliņus vēlreiz pārkaisām ar cukuru,dažas stundas atstājam uz sieta-lai kārtīgi notekās,tad liekam žāvēties augļu,dārzeņu u.c. produktu elektriskajā žāvēšanas ierīcē (CONCEPT).Sanāk lielisks ,veselīgs našķis! Lai visiem veicas un garšo!!!
Vārds
Komentārs:

! SievietesPasaule.lv neatbild par pievienotajiem lasītāju komentāriem, jo tie satur autora, nevis portāla veidotāju viedokli. Taču portāls aicina, rakstot komentārus, būt tolerantiem, ievērot pieklājības normas un iztikt bez rupjībām, pretējā gadījumā SievietesPasaule.lv patur tiesības komentārus dzēst. Komentāru noteikumi.
Pievienot komentāru
© SievietesPasaule 2009 | web izstrāde: Molssoft | webdizains: annija.lv