Sastāvdaļas
3 olas
100 grami cukura
1 tējk. vaniļas cukura
1 tējk. cepampulveris
100 gr. sviesta
200 gr. miltu
50 gr. saldētas vai svaigas mellenes
100 gr. saldētas vai svaigas kazenes
Pagatavošana:
1. Sviestu saputo ar cukuru un vaniļas cukuru.
2. Pa vienai pievieno olu, turpina putot.
3. Pievieno izsijātus miltus, cepamo pulveri un visu samaisa viendabīgā masā.
4. Kēksa formiņās saliek melleņu ogas un sakapātās šokolādes gabaliņus un pāri pārlej mīklu.
5. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī 180′ cep 20 minūtes.
RECEPTE IESŪTĪTA KONKURSA ‘MANS IECIENĪTĀKAIS OLU ĒDIENS’ IETVAROS
UN KĀDS IR TAVS IECIENĪTĀKAIS OLU ĒDIENS? PAGATAVO, NOBILDĒ UN ATSŪTI RECEPTI MUMS!
BALVĀS- kvalitatīvie FISKARS Functional Form cepšanas piederumu komplekti!
Vairāk par konkursu lasi šeit>>>