Kontakti | Par SievietesPasauli | Reklāmas iespējas | Noteikumi | Lapas karte
Twitter
Lietotājvārds 
Aizmirsi lietotājvārdu vai paroli?
Parole 
Ienāc
Atcerēties manus lietotāja datus uz šī datora
Tu vēl neesi reģistrējusies SievietesPasaule.lv? Izdari to tagad!Tas ir bez maksas, bet piedāvā dažādus bonusus, tādus kā - piedalīties konkursos, testēt produktus, blogot, pirmajai uzzināt jaunumus, kā arī personalizēt savu Sievietes Pasauli. Pievienojies!
Trešdiena,  20. Janvāris Vārda dienas Aļģirds, Aļģis, Orests, Oļģerts
Autors: Līga Rozentāle
Ilustrācija: Autores foto
Pievienots: 28.02.2014.

Ja arī jums mājās vēl aizķērušies ķirbju krājumi, lūk, būs viena ideja, kā tos "noēst". Visu ziemu ik pa brīdim cepu šo gardumu, paldies māsai par recepti!

02.12.2020 15:50
Žēl, ka nav norādīts ķirbju daudzums gramos, jo mērvienība -glāze- ir pārāk nenoteikta. Vienam glāze ir 200g, citam 250g. Vēl kādam - 150g.
10.02.2019 15:37
Man sanāca loti garšīga. Izcila
07.02.2018 20:43
Recepte neatbilst patiesībai. Uz doto mīklas daudzumu 3gl ķirbis ir pārāk daudz.
08.02.2018 10:45
Atzīšos, ka šo konkrēto recepti neesmu mēģinājusi, taču pēc pieredzes varu teikt, ka daudzās ķirbju un cukīnī receptēs tieši šo dārzeņu norādītajam daudzumam ne vienmēr var un vajag ticēt, jo viss atkarīgs no ķirbja vai cukīnī šķirnes. Ir sausāki ķirbji, ir sulīgāki ķirbji, ir tādi, kas ir ārkārtīgi miltaini. Pat biezzupa katru reizi sanāk savādāka, lietojot itkā to pašu daudzumu izejvielu...
26.10.2016 18:33
Kūka nesanāca tik pufīga. Garšo labi
Vārds
Komentārs:

! SievietesPasaule.lv neatbild par pievienotajiem lasītāju komentāriem, jo tie satur autora, nevis portāla veidotāju viedokli. Taču portāls aicina, rakstot komentārus, būt tolerantiem, ievērot pieklājības normas un iztikt bez rupjībām, pretējā gadījumā SievietesPasaule.lv patur tiesības komentārus dzēst. Komentāru noteikumi.
Pievienot komentāru
© SievietesPasaule 2009 | web izstrāde: Molssoft | webdizains: annija.lv