Ne pārāk salda, ne pārāk sātīga, taču ļoti garda jogurta-biezpiena kūka.
Copyright © 2010 Sievietes Pasauleizdrukāts no SievietesPasaule.lv
Ne pārāk salda, ne pārāk sātīga, taču ļoti garda jogurta-biezpiena kūka. ![]()
(viesis) Aiga
27.03.2020 07:56
![]()
Super recepte. Es liku vaniļas (saldo) jogurtu, papildus cukurs neprasījās. Sanāca ideāli. Un tā kā Somijā nav pieejams Latvijas standarta biezpiens, izmantoju nosusinātu "mājas sieru'. Tā kā var variēt.
(viesis) Sigita
27.07.2016 13:55
![]()
Ļoti laba recepte, tikai vairāk cukura jāliek un nav pateikts kāds biezpiens jāizmanto - pilnpiena vai vājpiena. Tam arī ir liela nozīme =)
(viesis) Ilcha
27.04.2013 20:52
(viesis) zaaajg
17.03.2013 15:44
Līga Ozoliņa
04.08.2012 10:57
Esmu dzirdējusi par tādu vielu kā agars, kas ir augu valsts produkts. Samaisot ar ūdeni, tas kļūstot želejveidīgs, gluži kā želatīns. Tam neesot ne smaržas, ne specifiskas garšas. Vairāk gan neko nevaru pateikt - nezinu pat, kur tādu var iegādāties.
04.08.2012 00:53
![]()
lieta tāda, ka nevaru lietot želantīnu uzturā, vai ir kāda alternatīva želantīnam šajā receptē?
|