Kontakti | Par SievietesPasauli | Reklāmas iespējas | Noteikumi | Lapas karte
Twitter
Lietotājvārds 
Aizmirsi lietotājvārdu vai paroli?
Parole 
Ienāc
Atcerēties manus lietotāja datus uz šī datora
Tu vēl neesi reģistrējusies SievietesPasaule.lv? Izdari to tagad!Tas ir bez maksas, bet piedāvā dažādus bonusus, tādus kā - piedalīties konkursos, testēt produktus, blogot, pirmajai uzzināt jaunumus, kā arī personalizēt savu Sievietes Pasauli. Pievienojies!
Sestdiena,  6. Jūnijs Vārda dienas Ardis, Ingrīda
Autors: Jana Makojeva
Pievienots: 27.07.2012.

Ne pārāk salda, ne pārāk sātīga, taču ļoti garda jogurta-biezpiena kūka.

27.03.2020 08:56
Super recepte. Es liku vaniļas (saldo) jogurtu, papildus cukurs neprasījās. Sanāca ideāli. Un tā kā Somijā nav pieejams Latvijas standarta biezpiens, izmantoju nosusinātu "mājas sieru'. Tā kā var variēt.
27.07.2016 14:55
Ļoti laba recepte, tikai vairāk cukura jāliek un nav pateikts kāds biezpiens jāizmanto - pilnpiena vai vājpiena. Tam arī ir liela nozīme =)
27.04.2013 21:52
Labdien!
Sakiet cik lielu kuku formu Jus izmantojat uz sadu daudzumu masas?
17.03.2013 16:44
ļoti laba sanāca jogurta kūka.
04.08.2012 11:57
Esmu dzirdējusi par tādu vielu kā agars, kas ir augu valsts produkts. Samaisot ar ūdeni, tas kļūstot želejveidīgs, gluži kā želatīns. Tam neesot ne smaržas, ne specifiskas garšas. Vairāk gan neko nevaru pateikt - nezinu pat, kur tādu var iegādāties.
04.08.2012 01:53
lieta tāda, ka nevaru lietot želantīnu uzturā, vai ir kāda alternatīva želantīnam šajā receptē?
Vārds
Komentārs:

! SievietesPasaule.lv neatbild par pievienotajiem lasītāju komentāriem, jo tie satur autora, nevis portāla veidotāju viedokli. Taču portāls aicina, rakstot komentārus, būt tolerantiem, ievērot pieklājības normas un iztikt bez rupjībām, pretējā gadījumā SievietesPasaule.lv patur tiesības komentārus dzēst. Komentāru noteikumi.
Pievienot komentāru
© SievietesPasaule 2009 | web izstrāde: Molssoft | webdizains: annija.lv