Kontakti | Par SievietesPasauli | Reklāmas iespējas | Noteikumi | Lapas karte
Twitter
Lietotājvārds 
Aizmirsi lietotājvārdu vai paroli?
Parole 
Ienāc
Atcerēties manus lietotāja datus uz šī datora
Tu vēl neesi reģistrējusies SievietesPasaule.lv? Izdari to tagad!Tas ir bez maksas, bet piedāvā dažādus bonusus, tādus kā - piedalīties konkursos, testēt produktus, blogot, pirmajai uzzināt jaunumus, kā arī personalizēt savu Sievietes Pasauli. Pievienojies!
Ceturtdiena,  4. Jūnijs Vārda dienas Elfrīda, Sindija, Sintija
Iepriekšējā Nākošā
Autors: Nataša
Ilustrācija: Autores foto
Pievienots: 26.03.2014.

Vai iedomājoties par brokoļiem, tu sarauc degunu? Tad šādā veidā tev tie noteikti garšos - kēkss, kas pagatavots no svaigu brokoļu biezeņa!

27.03.2014 06:51
Brokoļi dod maigu,mitru konsistenci un acīmredzami,ka arī skaisti zaļu krāsu.
27.03.2014 00:49
interesanta recepte, bet kādēļ jāliek brokoļi, ja tie nav sagaršojami?
Vārds
Komentārs:

! SievietesPasaule.lv neatbild par pievienotajiem lasītāju komentāriem, jo tie satur autora, nevis portāla veidotāju viedokli. Taču portāls aicina, rakstot komentārus, būt tolerantiem, ievērot pieklājības normas un iztikt bez rupjībām, pretējā gadījumā SievietesPasaule.lv patur tiesības komentārus dzēst. Komentāru noteikumi.
Pievienot komentāru
© SievietesPasaule 2009 | web izstrāde: Molssoft | webdizains: annija.lv