Tu vēl neesi reģistrējusies SievietesPasaule.lv? Izdari to tagad!Tas ir bez maksas, bet piedāvā dažādus bonusus, tādus kā - piedalīties konkursos, testēt produktus, blogot, pirmajai uzzināt jaunumus, kā arī personalizēt savu Sievietes Pasauli. Pievienojies!
Pagatavošana: Ābolus nomizo, sagriež šķēlītēs. Miltos iemaisa cepmapulveri, sajauc kopā ar skābo krējumu, olām un cukuru un maisa līdz iegūst viendabīgu mīklu. Mīklu lej uz cepamās plāts un kārto virsū ābolus. Liek sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos uz ~ 20 minūtēm. Kad rausis izskatās gandrīz gatavs, ņemam ārā un uzsmērējam pa virsu skābā krējuma masu – krējums sajaukts kopā ar cukuru, olu un kanēli. Liekam atpakaļ cepeškrāsnī vēl uz dažām minūtēm.