Vārda dienu svin: Aldonis, Agija

Rukolas-vistas salāti ar turku zirņiem

Pinterest LinkedIn Tumblr +

ieliska ideja vasarīgai maltītei – salāti, kas apvieno sevī veselīgo un sātīgo.

Nepieciešams:
Sauja rukolas lapu
Sauja spinātu lapu vai citu lapu salātu
1 liela apcepta vai grilēta vistas fileja
Glāze novārītu turku zirņu
Kaltēto tomātu pesto (ja gatavo pats, tad nepieciešami kaltēti tomāti, ciedru rieksti, parmezāna siers, olīveļļa, baziliks)
Olīveļļa
½ laima sulas

Pagatavošana:
Noskalo un nosusina rukolu un lapu salātus. Kārto salātu traukā. Atsevišķā traukā sajauc novārītus turku zirņu ar tomātu pesto, ko pēc tam pārber pāri zaļajiem salātiem. Sagriež strēmelītēs apcepto vistas fileju un kārto virs salātu lapām. Noslēgumā visu pārslaka ar laima sulu un nedaudz olīveļļas.

Dalīties.

Atstāt Ziņu