Tu vēl neesi reģistrējusies SievietesPasaule.lv? Izdari to tagad!Tas ir bez maksas, bet piedāvā dažādus bonusus, tādus kā - piedalīties konkursos, testēt produktus, blogot, pirmajai uzzināt jaunumus, kā arī personalizēt savu Sievietes Pasauli. Pievienojies!
Autors: Līga Ozoliņa Ilustrācija: Autores foto Pievienots: 26.06.2014.
Rukolas-vistas salāti ar turku zirņiem
ieliska ideja vasarīgai maltītei - salāti, kas apvieno sevī veselīgo un sātīgo.
Nepieciešams: Sauja rukolas lapu Sauja spinātu lapu vai citu lapu salātu 1 liela apcepta vai grilēta vistas fileja Glāze novārītu turku zirņu Kaltēto tomātu pesto (ja gatavo pats, tad nepieciešami kaltēti tomāti, ciedru rieksti, parmezāna siers, olīveļļa, baziliks) Olīveļļa ½ laima sulas
Pagatavošana: Noskalo un nosusina rukolu un lapu salātus. Kārto salātu traukā. Atsevišķā traukā sajauc novārītus turku zirņu ar tomātu pesto, ko pēc tam pārber pāri zaļajiem salātiem. Sagriež strēmelītēs apcepto vistas fileju un kārto virs salātu lapām. Noslēgumā visu pārslaka ar laima sulu un nedaudz olīveļļas.