Vārda dienu svin: Jāzeps, Juzefa

Pikantie mednieku salāti

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sastāvdaļas:
200g “Spilvas mārrutku majonēze”
300g marinēti gurķi
200g sīpoli
konservētas pupiņas
250g tomāti
5g Vegeta garšvielas
10g eļļa
Dekorēšanai – marinēti gurķi, redīss, dilles

Pagatavošana:
Ņem marinētus gurķus, tos griež uz pusēm un pēc tam katru pusi griež rupjos gabaliņos (griešanai izmantoju robaino nazi).Tomātus nomazgā, nosusina, katru griež uz pusēm un arī tāpat katru pusi rupjos gabaliņos. Sīpolus nomizo, nomazgā, griež rupjos kubiņos, tad tos iemarinē izmantojot Vegetu un eļļu, ļauj tiem mazliet ievilkties. Konservētas pupiņas noskalo un notecina uz sieta. Ņem lielu bļodu, tajā liek visas salātu sastāvdaļas, izmaisa, pievieno majonēzi un izmaisu vēlreiz. Liek salātus pasniegšanai galdā paredzētā traukā, izdekorē tos. Salātu dekorēšanai izmanto marinētus gurķus, redīsus un dillītes.

Recepte iesūtīta   recepšu konkursam ‘Pikniks pēc stundas’

 

Dalīties.

Atstāt Ziņu