Vārda dienu svin: Jāzeps, Juzefa

Salāti ar olu, kas vārīta bez čaumalas

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tev brokastīs garšo vārīta ola, bet nepatīk tai lobīt čaumalu? Nataša rāda, ka uzvārīt olu bez čaumalas!

Sastāvdaļas:
svaigs gurķis
konservēta kukurūza
svaigi locoņi un dilles
siers
olas (tik, cik ēdāji)

Pagatavošana:
Pārtikas plēvi viegli iesmērējam ar eļļu, ieliekam to mazā bļodiņā, iesitam iekšā olu. Sasienam ar diegu maisiņu ciet. Liekam vārīties karstā ūdenī.

Ja vēlamies šķidru dzeltenumu vāram līdz 5 minūtēm, ja cietu tad ap 7 minūtēm. Atsienam plēves galu vaļā, ola skaista, gatava.

Gurķi sagriežam plānās strēmelēs, sieru sarīvejam uz rupjās rīves, dilles un lociņus sasmalcinam, pievienojam kukurūzu.

Salātus kārtojam uz šķīvja, vidū liekam vārīto olu. Man klāt neprasījās ne sāls, ne arī citas garšvielas, jo garšas buķete pavasarīgi svaiga, viegla, tieši tas, kas nepieciešams.

Laiks brokastīm.

 

RECEPTE IESŪTĪTA KONKURSA ‘MANS IECIENĪTĀKAIS OLU ĒDIENS’ IETVAROS

UN KĀDS IR TAVS IECIENĪTĀKAIS OLU ĒDIENS? PAGATAVO, NOBILDĒ UN ATSŪTI RECEPTI MUMS!

BALVĀS- kvalitatīvie FISKARS Functional Form cepšanas piederumu komplekti!

Vairāk par konkursu lasi šeit>>>

Dalīties.

Atstāt Ziņu