Ja ābolu raža šogad padevusies kārtīga, šeit lieliska ideja, kā tos ieziemot! Ja baida smiltsērkšķu klātbūtne, tad ziniet - smiltsēkšķu...
Lasīt vairāk >>
Ja vēlies dažādot savus ziemas krājumu gatavošanas paradumus, iesakām pagatavot relišu. Relišs nāk no Indijas virtuves un raksturo aromātiskas, garšām...
Lasīt vairāk >>
Dārzā šogad liela tomātu raža? Tad izmēģiniet pagatavot tomātus marinādē ar kadiķogām un lauru lapām. Garšos izcili ar gaļas ēdieniem!
Lasīt vairāk >>
Izmēģini gardu konservētu bumbieru recepti ar citronu, vaniļu un kanēļa standziņu!
Lasīt vairāk >>
Tādos gados kā šis, kad piemājas dārzos ķiršu koki bagātīgi ražoun ir jāsāk domāt, kā tos ieziemot. Visvienkāršākais variants ir ogas vienkārši...
Lasīt vairāk >>
Rababeru baudīšanas laiks ir salīdzinoši īss - vien maijs un jūnijs, ja klausa uzskatam, ka pēc Jāņiem tos vairs svaigā veidā ēst nevajag. Tieši tāpēc...
Lasīt vairāk >>
Kečups var būt veselīgs, īpaši, ja to gatavo no mājās audzētiem tomātiem, nefiltrēta ābolu etiķa, šķipsnas jūras sāls un kaisles pret ēdiena...
Lasīt vairāk >>
Tomātu laiks ir pašā karstumā, kad laiks arī izmēģināt kādu jaunu ieziemošanas recepti! Apkopojām vairāk kā desmit idejas. Lai izdodas!
Lasīt vairāk >>
Tautas medicīna pavasaros iesaka ēst upeņu pumpurus, vasarās ogas, bet rudeņos un ziemās lietot upeņu lapu tēju un upeņu karstos dzērienus, kam noderēs šī zapte.
Lasīt vairāk >>
Skābenes ir vieni no tiem dārza labumiem, ko pēc Jāņiem neiesaka svaigā veidā ēst, jo tajos izdalās pārāk daudz skābeņskābes. Ko darīt? Saldēt!
Lasīt vairāk >>
Rudens ražas laiks nav iedomājams arī bez kāpostu skābēšanas un marinēšanas. Šeit recepte, kā pagatavot marinētus kāpostus.
Lasīt vairāk >>
![]() Ja ābolu raža šogad padevusies kārtīga, šeit lieliska ideja, kā tos ieziemot! Ja baida smiltsērkšķu klātbūtne, tad ziniet - smiltsēkšķu... Lasīt vairāk >> |