Kontakti | Par SievietesPasauli | Reklāmas iespējas | Noteikumi | Lapas karte
Twitter
Lietotājvārds 
Aizmirsi lietotājvārdu vai paroli?
Parole 
Ienāc
Atcerēties manus lietotāja datus uz šī datora
Tu vēl neesi reģistrējusies SievietesPasaule.lv? Izdari to tagad!Tas ir bez maksas, bet piedāvā dažādus bonusus, tādus kā - piedalīties konkursos, testēt produktus, blogot, pirmajai uzzināt jaunumus, kā arī personalizēt savu Sievietes Pasauli. Pievienojies!
Ceturtdiena,  3. Decembris Vārda dienas Evija, Jogita, Raita
Autors: Ruta Zimnoha, speciāli SievietesPasaule.lv
Ilustrācija: sxc.hu
Pievienots: 01.12.2014.
Tiek rekomendēts apēst vismaz 400g pākšaugu nedēļā, tomēr vislabāk vadīties pēc savām sajūtām, jo pākšaugos ir arī vielas, kas organismam var radīt diskomfortu. Lasīt vairāk >>
Autors: SievietesPasaule.lv
Ilustrācija: SievietesPasaule.lv
Pievienots: 22.04.2020.
Katram noteikti ir sava bērnības garša. Ja tiktu veidots tops, biezpiena sacepums ar ķīseli noteikti būtu šajā sarakstā. Lasīt vairāk >>
Autors: SievietesPasaule.lv
Pievienots: 25.10.2013.
Pamatēdiena piedevas neaprobežojas tikai ar kartupeļiem, rīsiem un makaroniem. Ir dauz vairāk iespeju. Vēl jo vairāk - tagad rudenī! Lasīt vairāk >>
Autors: Iittala, restorāna Pagalms bārmene
Ilustrācija: publicitātes foto
Pievienots: 31.12.2018.
Ja vēlies sasildīties pēc garas pastaigas rudenīgos laikapstākļos, noteikti ir vērts baudīt kādu no gardajiem karstajiem kokteiļiem – tos iespējams pagatavot gan ar, gan bez... Lasīt vairāk >>
Autors: Ruta Zimnoha
Ilustrācija: images.cdn.fotopedia.com
Pievienots: 04.11.2012.
Arī novembrī daba nesnauž, bet sniedz mums garšīgas rudens veltes. Uzzini kā tās pielietot. Lasīt vairāk >>
“Našķoties bērnībā” atrodamas receptes, kuras vienmēr izdosies un aizvedīs kādā tuvākā vai tālākā atmiņu ceļojumā. Tās ir 105 zināmas,...  Lasīt vairāk >>
Ja neesi pilnīga Helovīna nīdēja, ir īstais brīdis izdekorēt māju, pamēģināt pašai izgrebt ķirbi un pagatavot kādu tematisku našķi.

  Lasīt vairāk >>
Ja ābolu raža šogad padevusies kārtīga, šeit lieliska ideja, kā tos ieziemot! Ja baida smiltsērkšķu klātbūtne, tad ziniet - smiltsēkšķu...  Lasīt vairāk >>
Ja vēlies dažādot savus ziemas krājumu gatavošanas paradumus, iesakām pagatavot relišu. Relišs nāk no Indijas virtuves un raksturo aromātiskas, garšām...  Lasīt vairāk >>
Dārzā šogad liela tomātu raža? Tad izmēģiniet pagatavot tomātus marinādē ar kadiķogām un lauru lapām. Garšos izcili ar gaļas ēdieniem!

  Lasīt vairāk >>
Izmēģini gardu konservētu bumbieru recepti ar citronu, vaniļu un kanēļa standziņu!

  Lasīt vairāk >>
Lai tevi nenobiedē dažādās sastāvdaļas - šie burito ir ātri un viegli pagatavojami, turklāt bagāti ar daudzveidīgām un vērtīgām uzturvielām!

  Lasīt vairāk >>
Franču grauzdiņi ir klasisks, taču nedaudz piemirsts brokastu ēdiens, kam ir izcila garša un laba uzturvērtība. Rotāti ar svaigām ogām un garšīgu mērcīti, grauzdiņi...  Lasīt vairāk >>
Tādos gados kā šis, kad piemājas dārzos ķiršu koki bagātīgi ražoun ir jāsāk domāt, kā tos ieziemot. Visvienkāršākais variants ir ogas vienkārši...  Lasīt vairāk >>
Rababeru baudīšanas laiks ir salīdzinoši īss - vien maijs un jūnijs, ja klausa uzskatam, ka pēc Jāņiem tos vairs svaigā veidā ēst nevajag. Tieši tāpēc...  Lasīt vairāk >>
© SievietesPasaule 2009 | web izstrāde: Molssoft | webdizains: annija.lv