Tu vēl neesi reģistrējusies SievietesPasaule.lv? Izdari to tagad!Tas ir bez maksas, bet piedāvā dažādus bonusus, tādus kā - piedalīties konkursos, testēt produktus, blogot, pirmajai uzzināt jaunumus, kā arī personalizēt savu Sievietes Pasauli. Pievienojies!
Majonēze vistiņu padara maigu un sulīgu. Rieksti un dilles piedot interesantu, pasakainu garšu!
Sastāvdaļas: Vistas fileja Spilvas mārutku majonēze Buntīte dilles Saujiņa zemesrieksti Garšvielas pēc vēlēšanās Sastāvdaļu daudzums būtībā atkarīgs no ēdāju skaita un pēc sajūtām.
Pagatavošana: Riekstus vislabāk būtu sasmalcināt pēc iespējas smalkāk, jo tad tie labāk turēsies pie filejas. (Manā gadījumā bija nedaudz rupjāki gabaliņi un līdz ar to bija grūtāk noturēt pie vistiņas, nācās lipināt klāt), bet blenderēt arī nevajag, jo tad nebūs īstā garša, riekstu gabaliņi ir jāsajūt.
Dilles sasmalcinam, sajaucam ar majonēzi, garšvielām un riekstiem.