Vārda dienu svin: Gunta, Ginta, Gunda

Rīsi ar dārzeņiem un olu

Pinterest LinkedIn Tumblr +

ā kā kartupeļi mūsu ģimenē nav cieņā, tad kā piedevu dažādiem ēdieniem gatavojam šos rīsus ar dārzeņiem un olu. Bērniem garšo arī tādi paši.

Izmanto QR kodu un skati 
receptes sastāvdaļas savā telefonā!

Nepieciešams:
1 paciņa rīsu
1 paliels burkāns
sauja saldētu zaļo zirnīšu
2 olas
dilles
sāls

Pagatavošana:
Sālsūdenī liek vārīties rīsus (aptuveni 20 minūtes). Tikmēr burkānu nomizo un sagriež nelielos kubiņos. Liek uzkarsētā pannā kopā ar zaļajiem zirnīšiem. Bļodiņā sakuļ olas un pievieno sakapātas dilles. Burkāniem un zirnīšiem pievieno sakulto olu, ko nemitīgi maisa, lai ola sadalītos nelielos gabaliņos. Tad arī pievieno novārītos rīsus. Visu samaisa kopā. Sanāk patiešām ļoti, ļoti garšīgi. 

 

____________________________________
Salātu recepte iesūtīta konkursa “Pie svētku galda” ietvaros. 

No 2014.gada 23.decembra līdz 2015.gada 4.janvārim arī Tu vari pieteikt recepti, kura neiztrūkstoši tiek likta lietā, klājot svētku galdu, vai arī šajā svētku sezonā ir izmēģināta pirmo reizi!

Balvā izcilā pavāra Raimonda Zommera parakstīta “Zommers. Mūsdienu latviskā garša” recepšu grāmata.
 
Vairāk par konkursu lasi ŠEIT >>.
Dalīties.

Atstāt Ziņu