Vārda dienu svin: Aldonis, Agija

Pupiņu sautējums

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nepieciešamās sastāvdaļas

Novārītas pupiņas
Burkāni
Sīpoli
Salami desa
Paprika
Pipari
Sāls

Pagatavošana
Ļoti ātri pagatavajoms ēdiens, ja vien pupiņas jau iepriekš novārītas. Turklāt, gatavojot šo pupiņu ēdienu, var ņemt talkā fantāziju un pievienot sastāvdaļas, kuras pašiem garšo, piemēram, papriku var likt un var arī nelikt. Tāpat var arī nelikt ne desu, ne gaļu. Ja labāk garšo vista, tad var pievienot apceptu vistas filejas gabaliņus vai žāvētas vistas gabaliņus. Katrā ziņā – vari;acijas ir daudz un dažādas!

Šo konkrēto sautējumu gatavoju tā:

Ņem pannu ar augstām malām (ideāli, ja ir vok panna), liekam iekšā salami desas gabaliņus, sagrieztus sīpolus un rīvētus burkānus (var arī burkānu sagriezt plānās ripiņās, bet tad ilgāk jāsautē), kad tie nedaudz apcepušies, pievieno gabaliņos sagrieztu papriku. Kad viss pasautējies, pievieno novārītas pupiņas un garšvielas. Pasniedz ar krējumu un kefīru!

Labu apetīti!

Kāda ir tava īpašā recepte, kā tu pagatavo pupiņas? Padalies!
Savu receptes aprakstu sūti uz sp@sievietespasaule.lv vai ieraksti tepat komentāros

 

Lasi vēl!

Pikantā pupiņu zupa

 

Dalīties.

4 komentāru

  1. es gatavoju bez gaļas (gaļu cepu atsevišķi) un vēl pa virsu pārleju tomātus savā sulā un ķiplociņu pielieku;)

  2. Kaut ko līdzīgu meistaroju, tāpat kā Daina pievienojot pupiņām tomātus savā sulā, bet es taisu ar malto gaļu. Sanāk tāds kā meksikāņu ēdiens!

  3. Es apcepu malto gaļu kopā ar pavairāk sīpoliņiem, ķiplociņiem. Tad pievienoju konservētus tomātus, pupiņas. Var arī papriku un burkānus atsevišķi apcept un pievienot klāt. Mmmmm. Čilli – gatavs!

Atstāt Ziņu