Pārnākot mājās no darba, kad vakarā vairs negribas ilgi pie plīts stāvēt vai arī pusdienās vajadzīgs kas aši pagatavojams, maltās gaļas mērce ir ideāls variants. Nataša piedāvā savu recepti:
Uz pannas nelielā eļļas daudzumā apcepam 1 vidēja lieluma sīpolu, kas ir smalki sagriezts.
Kad sīpoli jau apcepti zeltaini brūni, tad pievienojam 300 g malto gaļu.
Visu sautējam uz nelielas uguns, pievienojam uz smalkās rīves sarīvētu 1 vidēja lieluma burkānu.
Turpinam sautēt un pa to laiku noblanšējam 4 nelielus tomātus, noņemam mizu un sagrieztus pievienoajm pannā.
Pievienojam garsvielas,maisam,sautējam līdz viss ir viendabīgs un pēc garšas gatavs.
Kad jau gatavs pievienojam 200ml saldo vai skābo krējumu, izmaisam un pasautējam 5 minūtes.
Mērcīte gatava, varam pasniegt ar sev tīkamu ēdienu.
1 komentārs
M M sanaca diezgan garsigi!! Paldies!!!