Iespējams, šajās brīvdienās gribi vēl atklāt grila sezonu vai draugu pulkā sarīkot pirmos dārza svētkus. Bez šašlika un desiņām iesakām pamēģināt arī...
![]() ![]()
Copyright © 2010 Sievietes Pasauleizdrukāts no SievietesPasaule.lv
Iespējams, šajās brīvdienās gribi vēl atklāt grila sezonu vai draugu pulkā sarīkot pirmos dārza svētkus. Bez šašlika un desiņām iesakām pamēģināt arī... ![]()
(viesis) MaXaM
20.12.2011 08:33
(viesis) Daina
13.05.2010 15:42
![]()
Es mājās pagatavoju ar sinepju mērci (Spilves sinepes ar medu + bišķi majonēze + citronpipari + krējums + zaļumi).
Ideāli!!! gan ar vistas fileju gatavojam, gan ar tunci + ola un bērniem ļoti garšo, Vismaz ššadā veidā var viņiem iemānīt salātus un spinātus, ko citādi jau neēd;)
a1ina
08.05.2010 22:22
es pati pirms nedeļas domāja par kebabu gatavošanu mājās)
Ir mode suši mājās gatavot, tagad būs kebabi! :)
(viesis) Gunita
08.05.2010 09:42
![]()
Esmu ēdusi kebabus Īrijā, Anglijā, Austrijā un Latvijā protams. Garšīgākie ir Austrijā, mēli var norīt. Par recepti, viegli pagatavojams, bet par mērci varu teikt to, ka negribu piekrist "minka" teiktajam, ka no majonēzes un kečupa nesanāk laba mērce, jo tieši Austrijā tā bija sastāvdaļā, gaumes lieta, ja negaršo majonēze, tad ir citas gatavās mērces ko nopirkt un pievienot, paldies par recepti, ātri un vienkārši un galvenais, ka sātīgi, ar vienu maizīti pilnīgi pietiek
(viesis) Kērtisa
08.05.2010 08:16
![]()
Esmu dzīvojusi Amerikā, Anglijā, Vācijā. Katrā vietā kebabi garšo savādāk. Pat par īstajiem turku kebabiem nosauktie katrā valstī garšo savādāk. Zinu, ka Amerikā gatavojot kebabus mājas kārtībā vienkārši sajauc kopā čilli mērci un ķiploku mērci. Kādās proporcijās jau atkarīgs no katra garšas kārpiņām. Anglijā pasniedz čilli mērci kopā ar bezpiedevu jogurtu, iegūstot tādu maigi asu garšu. Ja gribi gatavot mērci pati, tad vari mēģināt miksēt līdzīgas lietas, kā ir gatavo mērču sastāvā vai vienkārši paļauties uz savu gaumi un jaukt pašas iemīļotās sastāvdaļas. Jo kā jau teicu, cik vietu, cik kafejnīcu, tik kebabu variantu.
(viesis) minka
07.05.2010 22:17
![]()
un kāda mērce? Mērce ir viss, kas dod labu garšu. Slikta mērce, negaršīgs ēdiens. Neesmu ēdusi garšīgus kebabus Vācijā, kas būtu pagatavoti no kečupa vai majonēzes.
Pilnīgi bezjēdzīga recepte.
(viesis) mi
07.05.2010 20:20
(viesis) Anda
07.05.2010 14:37
![]()
Izskatās ļoti ātri un viegli pagatavojams. Visu, kas ir palicis pāri samet Pitā un ceļ galdā! :)
(viesis) kika
05.05.2010 12:28
(viesis) Zane
03.05.2010 17:11
![]()
Rimi veikalos Pita maizītes ir atrodamas blakus lavašam. Mazākos veikalos varbūt arī nemaz nav piedāvājumā.
|