Kontakti | Par SievietesPasauli | Reklāmas iespējas | Noteikumi | Lapas karte
Twitter
Lietotājvārds 
Aizmirsi lietotājvārdu vai paroli?
Parole 
Ienāc
Atcerēties manus lietotāja datus uz šī datora
Tu vēl neesi reģistrējusies SievietesPasaule.lv? Izdari to tagad!Tas ir bez maksas, bet piedāvā dažādus bonusus, tādus kā - piedalīties konkursos, testēt produktus, blogot, pirmajai uzzināt jaunumus, kā arī personalizēt savu Sievietes Pasauli. Pievienojies!
Ceturtdiena,  9. Aprīlis Vārda dienas Valērija, Žubīte
Iepriekšējā Nākošā
Autors: SievietesPasaule.lv
Ilustrācija: SievietesPasaule.lv
Pievienots: 03.05.2010.

Iespējams, šajās brīvdienās gribi vēl atklāt grila sezonu vai draugu pulkā sarīkot pirmos dārza svētkus. Bez šašlika un desiņām iesakām pamēģināt arī...

20.12.2011 09:33
Vācija bija un ir paši garšīgākie Dõnner Kebabi !!! Īpaši pie Siemensdaam rajona!
13.05.2010 16:42
Es mājās pagatavoju ar sinepju mērci (Spilves sinepes ar medu + bišķi majonēze + citronpipari + krējums + zaļumi).
Ideāli!!! gan ar vistas fileju gatavojam, gan ar tunci + ola un bērniem ļoti garšo, Vismaz ššadā veidā var viņiem iemānīt salātus un spinātus, ko citādi jau neēd;)
08.05.2010 23:22
es pati pirms nedeļas domāja par kebabu gatavošanu mājās)
Ir mode suši mājās gatavot, tagad būs kebabi! :)
08.05.2010 10:42
Esmu ēdusi kebabus Īrijā, Anglijā, Austrijā un Latvijā protams. Garšīgākie ir Austrijā, mēli var norīt. Par recepti, viegli pagatavojams, bet par mērci varu teikt to, ka negribu piekrist "minka" teiktajam, ka no majonēzes un kečupa nesanāk laba mērce, jo tieši Austrijā tā bija sastāvdaļā, gaumes lieta, ja negaršo majonēze, tad ir citas gatavās mērces ko nopirkt un pievienot, paldies par recepti, ātri un vienkārši un galvenais, ka sātīgi, ar vienu maizīti pilnīgi pietiek
08.05.2010 09:16
Esmu dzīvojusi Amerikā, Anglijā, Vācijā. Katrā vietā kebabi garšo savādāk. Pat par īstajiem turku kebabiem nosauktie katrā valstī garšo savādāk. Zinu, ka Amerikā gatavojot kebabus mājas kārtībā vienkārši sajauc kopā čilli mērci un ķiploku mērci. Kādās proporcijās jau atkarīgs no katra garšas kārpiņām. Anglijā pasniedz čilli mērci kopā ar bezpiedevu jogurtu, iegūstot tādu maigi asu garšu. Ja gribi gatavot mērci pati, tad vari mēģināt miksēt līdzīgas lietas, kā ir gatavo mērču sastāvā vai vienkārši paļauties uz savu gaumi un jaukt pašas iemīļotās sastāvdaļas. Jo kā jau teicu, cik vietu, cik kafejnīcu, tik kebabu variantu.
07.05.2010 23:17
un kāda mērce? Mērce ir viss, kas dod labu garšu. Slikta mērce, negaršīgs ēdiens. Neesmu ēdusi garšīgus kebabus Vācijā, kas būtu pagatavoti no kečupa vai majonēzes.
Pilnīgi bezjēdzīga recepte.
07.05.2010 21:20
un kādas tad garšvielas likt? vaniļas cukuru un kanēli, vai? varētu noprecizēt?
07.05.2010 15:37
Izskatās ļoti ātri un viegli pagatavojams. Visu, kas ir palicis pāri samet Pitā un ceļ galdā! :)
05.05.2010 13:28
Iznāk, ka kebabs nemaz nav tik neveselīgs? Nu, piemēram, kā hamburgers?
03.05.2010 18:11
Rimi veikalos Pita maizītes ir atrodamas blakus lavašam. Mazākos veikalos varbūt arī nemaz nav piedāvājumā.
Vārds
Komentārs:

! SievietesPasaule.lv neatbild par pievienotajiem lasītāju komentāriem, jo tie satur autora, nevis portāla veidotāju viedokli. Taču portāls aicina, rakstot komentārus, būt tolerantiem, ievērot pieklājības normas un iztikt bez rupjībām, pretējā gadījumā SievietesPasaule.lv patur tiesības komentārus dzēst. Komentāru noteikumi.
Pievienot komentāru
© SievietesPasaule 2009 | web izstrāde: Molssoft | webdizains: annija.lv