Kontakti | Par SievietesPasauli | Reklāmas iespējas | Noteikumi | Lapas karte
Twitter
Lietotājvārds 
Aizmirsi lietotājvārdu vai paroli?
Parole 
Ienāc
Atcerēties manus lietotāja datus uz šī datora
Tu vēl neesi reģistrējusies SievietesPasaule.lv? Izdari to tagad!Tas ir bez maksas, bet piedāvā dažādus bonusus, tādus kā - piedalīties konkursos, testēt produktus, blogot, pirmajai uzzināt jaunumus, kā arī personalizēt savu Sievietes Pasauli. Pievienojies!
Ceturtdiena,  20. Februāris Vārda dienas Smuidra, Smuidris, Vitauts
Iepriekšējā Nākošā
Autors: Nataša
Pievienots: 20.10.2011.

Nataša mājās izmēģinājusi uzcept maizi - "Es esmu pārsteigta par gala rezultātu, jo maize ir neizsakāmi garda. Mīksta, maiga, svaiga un galvenais -pašas...

01.08.2012 14:30
Vajag ar sviestu apsmērēt pēc izcepšanas, kamēr karsta vai ar sakultu olu un cukuru, tad spīdēs garoza !
20.06.2014 07:31
Man tieši patīk apbērta ar miltiem un nespīdīgu garoziņu,konkrēti šai maizei.
21.10.2011 17:25
Izskatās superīgi!
20.10.2011 14:24
Maizes cepšana vienmēr likusies kaut kas sarežģīts, bet skatos, ka tik 20 minūtes un maizīte gatava! Tā jau ir - ja pats neizmēģināsi, vienmēr liksies ka pārāk grūti.
Vārds
Komentārs:

! SievietesPasaule.lv neatbild par pievienotajiem lasītāju komentāriem, jo tie satur autora, nevis portāla veidotāju viedokli. Taču portāls aicina, rakstot komentārus, būt tolerantiem, ievērot pieklājības normas un iztikt bez rupjībām, pretējā gadījumā SievietesPasaule.lv patur tiesības komentārus dzēst. Komentāru noteikumi.
Pievienot komentāru
© SievietesPasaule 2009 | web izstrāde: Molssoft | webdizains: annija.lv