Kontakti | Par SievietesPasauli | Reklāmas iespējas | Noteikumi | Lapas karte
Twitter
Lietotājvārds 
Aizmirsi lietotājvārdu vai paroli?
Parole 
Ienāc
Atcerēties manus lietotāja datus uz šī datora
Tu vēl neesi reģistrējusies SievietesPasaule.lv? Izdari to tagad!Tas ir bez maksas, bet piedāvā dažādus bonusus, tādus kā - piedalīties konkursos, testēt produktus, blogot, pirmajai uzzināt jaunumus, kā arī personalizēt savu Sievietes Pasauli. Pievienojies!
Pirmdiena,  6. Aprīlis Vārda dienas Dzinta, Filips, Vīlips, Zinta
Autors: SievietesPasaule.lv
Pievienots: 08.11.2010.

Cepti  vai vārīti - ierastākie veidi, kādos ikdienā gatavojam kartupeļus. Taču no tiem var pagatavot tik daudz kā garšīga! Teju vai katru dienu ko citu!

Foto- flickr, CC license
18.03.2012 11:31
visas receptes labas,bet aizņem daudz laika gatavošanā
02.05.2011 14:13
Es kartupeļu pusītes pildu ar biezpienu,sieru,un kūpinātu gaļinu.
16.11.2010 12:36
Mēs nesen mājās izmēģinājām paši pagatavot kartupeļu čipsus. Ļoti garšīgi sanāca! Svarīgākais ir sagriezt kartupeļus ļoti ļoti plānās šķēlītēs, to labi var izdarīt ar kartupeļu mizojamo nazīti. Un tad tie jāmet verdošā eļļā, kad kļuvuši zeltaini, tad ar putu karoti (ar caurumiņiem, lai eļļa notek) izmakšķerē ārā un liek uz papīra virtuves dvieļiem vai salvetēm, kas uzsūc lieko eļļu un apber ar garšvielām. Mēs bērām ar ķiploksāli, kas piešķīra čipsiem pikanti patīkamu garšu. Pēc tam ber bļodā un našķojas!
09.11.2010 21:02
Tiem kam mājās ir krāsns vai kamīns-vajadzīgie produkti ir cūkas gaļa(vislabāk ir cauraudzes gabals)sīpoli ķiploki kartupeļi un garsvielas var likt arī sēnes visus produktus kārto čuguna katlā (pīlē) gala kartupeli sīpoli ja ir vēlme arī kiplokus un sēnes,tad liek kārtām un parkaisa ar sāli un pipariem liek krāsnī'uz karstām oglēm pēc 10-20min pārlej pāri ar skābu vai saldo krējumu un turpina sautēt uz oglēm kamēr gatavs.recepte ir veca un arī dizgan trekna,parasti es šo sautējumu gatavoju kad mums ir lielā rudens talka tad pēc labi padarītā darba ir laba apetīte.lai jums garšo
09.11.2010 18:41
aaa, jasalabo krasns! gribuuuuu!
08.11.2010 12:10
Mans šī rudens atklājums bija pildīti kartupeļi ar sēņu pildījuma cepurītēm. Principā gatavošana tāda, kā te aprakstīts - vāra kartupeļus (es gan vārīju ar visu mizu) līdz tie puscieti, tad tos griež uz pusēm, izgrebj daļu kartupeļa mīkstuma. Tā vietā pilda apceptas sēnes ar nedaudz cauraugušu gaļiņu, ķiplociņiem, sīpoliņiem. Pa virsu uzliek gabaliņu siera un liek krāsnī. Cep līdz siers izkusis. Garšīgi silti un tikpat garšīgi arī auksti!
Vārds
Komentārs:

! SievietesPasaule.lv neatbild par pievienotajiem lasītāju komentāriem, jo tie satur autora, nevis portāla veidotāju viedokli. Taču portāls aicina, rakstot komentārus, būt tolerantiem, ievērot pieklājības normas un iztikt bez rupjībām, pretējā gadījumā SievietesPasaule.lv patur tiesības komentārus dzēst. Komentāru noteikumi.
Pievienot komentāru
© SievietesPasaule 2009 | web izstrāde: Molssoft | webdizains: annija.lv