Kontakti | Par SievietesPasauli | Reklāmas iespējas | Noteikumi | Lapas karte
Twitter
Lietotājvārds 
Aizmirsi lietotājvārdu vai paroli?
Parole 
Ienāc
Atcerēties manus lietotāja datus uz šī datora
Tu vēl neesi reģistrējusies SievietesPasaule.lv? Izdari to tagad!Tas ir bez maksas, bet piedāvā dažādus bonusus, tādus kā - piedalīties konkursos, testēt produktus, blogot, pirmajai uzzināt jaunumus, kā arī personalizēt savu Sievietes Pasauli. Pievienojies!
Trešdiena,  29. Janvāris Vārda dienas Aivars, Valērijs
Autors: Līga Ozoliņa
Ilustrācija: Līga Ozoliņa
Pievienots: 22.12.2014.

Iedvesmojoties no "Zommers. Mūsdienu latviskā garša" pamēģināju pagatavot pelēko zirņu pikas. Laikam jau šī ir kārtējā reize, kad forma maina...

05.03.2017 15:02
Man neturējās kopā uz pannas. Viss sagāja putrā
25.12.2014 17:16
tos sīpolus gan nevajag ,un ja pelēkos zirņus ēd pusdienās ,un pēc tam ir krietna pastaiga -tad viss labi sagremojas ,nu protams uz nakti ēst zirņus gan nevajag
Vārds
Komentārs:

! SievietesPasaule.lv neatbild par pievienotajiem lasītāju komentāriem, jo tie satur autora, nevis portāla veidotāju viedokli. Taču portāls aicina, rakstot komentārus, būt tolerantiem, ievērot pieklājības normas un iztikt bez rupjībām, pretējā gadījumā SievietesPasaule.lv patur tiesības komentārus dzēst. Komentāru noteikumi.
Pievienot komentāru
© SievietesPasaule 2009 | web izstrāde: Molssoft | webdizains: annija.lv