Vārda dienu svin: Līksma, Bārbala

Auzu pārslu putra ar mellenēm

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Lai dažādotu brokastu putru, lieku lietā izdomu. Līdz šim esmu pievienojusi putrām gan banānus, gan rozīnes, pat ābolus un citas gardas lietas. Šoreiz melleņu sezonas laikā nolēmu auzu pārslu putru bagātināt ar mellenēm. Un rezultāts bija ļoti garšīgs!

Pagatavošana:
Uzvāram auzu pārslu putru – pienā vāra pārslas līdz tās pašķīst un veidojas putra. Pievieno šķipsniņu sāls un nedaudz cukura pēc garšas. Kad putra gatava, noņemam to no uguns un uzreiz karstā iemaisam vairākas saujas tīru melleņu. 
Otrs variants- tiklīdz putra ir teju gatava, iemaisa tajā sīki sagrieztu banānu, nedaudz pavāra un pēc noņemšanas no uguns iemaisa vēl pāris saujas melleņu.
Pasniedzot putru, porciju vēl var izrotāt ar svaigām mellenēm.
Veselīgas un garšīgas brokastis gatavas!
Dalīties.

Atstāt Ziņu