Tas tik lieliski noder rolbiskvītu vai citu biskvīta kūku gatavošanā, lieliski sader ar dažādiem gaļas ēdieniem un, jo īpaši, ar ceptām asins desām!
![]() ![]() Copyright © 2010 Sievietes Pasauleizdrukāts no SievietesPasaule.lv
Tas tik lieliski noder rolbiskvītu vai citu biskvīta kūku gatavošanā, lieliski sader ar dažādiem gaļas ēdieniem un, jo īpaši, ar ceptām asins desām! ![]()
(viesis) viesis
22.08.2016 19:58
![]()
Tikko izvārīju brūkleņu-ābolu ievārījumu ar parasto cukuru. Sanāca tāds biezs,tā ka ievārījuma cukurs noteikti nav vajadzīgs. Ievārījuma cukurs satur konservantu, kas arī šajā gadījumā nav vajadzīgs. Brūklenes pašas satur benzoskābi.
(viesis) ii
27.09.2014 09:38
![]()
želejcukurs ir dārgāks.Ogas saldēju -ja sagribas ievārījumu -nedaud izvāru ziemā-visbiežāk bez cukura
(viesis) ii
25.09.2014 20:39
(viesis) :)
26.09.2014 11:54
|