Pārlūkojam: Konservējumi un ievārījumi

Gurķu zapte jeb relišs
Autors:

Ja vēlies dažādot savus ziemas krājumu gatavošanas paradumus, iesakām pagatavot relišu. Relišs nāk no Indijas virtuves un raksturo aromātiskas, garšām bagātas mērces, kas gatavotas no smalki grieztiem vai kapātiem dārzeņiem.

Ķiršu ievārījums
Autors:

Tādos gados kā šis, kad piemājas dārzos ķiršu koki bagātīgi ražoun ir jāsāk domāt, kā tos ieziemot. Visvienkāršākais variants ir ogas vienkārši sasaldēt, bet nevajag aizmirst arī par ķiršu kompota un ķiršu ievārījuma gatavošanu.

Saldējam rabarberus ziemai!
Autors:

Rababeru baudīšanas laiks ir salīdzinoši īss – vien maijs un jūnijs, ja klausa uzskatam, ka pēc Jāņiem tos vairs svaigā veidā ēst nevajag. Tieši tāpēc šis laiks ir jāizmanto, lai rabarberus ieziemotu! Visvienkāršākais veids – tos sasaldēt!

1 2 3 11