Kontakti | Par SievietesPasauli | Reklāmas iespējas | Noteikumi | Lapas karte
Twitter
Lietotājvārds 
Aizmirsi lietotājvārdu vai paroli?
Parole 
Ienāc
Atcerēties manus lietotāja datus uz šī datora
Tu vēl neesi reģistrējusies SievietesPasaule.lv? Izdari to tagad!Tas ir bez maksas, bet piedāvā dažādus bonusus, tādus kā - piedalīties konkursos, testēt produktus, blogot, pirmajai uzzināt jaunumus, kā arī personalizēt savu Sievietes Pasauli. Pievienojies!
Svētdiena,  24. Janvāris Vārda dienas Eglons, Krišs, Ksenija
Autors: SievietesPasaule.lv
Ilustrācija: flickr.com
Pievienots: 19.07.2010.

Vai zināji, ka cūku pupas arī pasaules klases restorānos tiek celtas galdā kā izsmalcinātas delikateses?

Uztura speciālisti norāda, ka pupas vispār ir ļoti vērtīgas, jo spēj nodrošināt mūsu organismu ar tam nepieciešamajām vielām un gādāt par tā labsajūtu.
07.08.2012 13:27
no bērnības ēdu sezonas laikā cūku pupas-novara un ēd ar paniņām ,rūguspienu,kefīru.Ta jau ēdam par daudz sāls-un te nemaz neprasas ne sāls ne pipari/skat pirmo recepti/
21.07.2010 08:01
Jā, un vēl ar sviestiņu - vispār īsts gardums! Mmm..
21.07.2010 07:55
Man atkal garšo vienkārši ar pākstīm novārītas pupas. Tas ir tāds process - galda vidū bļoda, visi ņem un lupina, ēd. Gandrīz vai kā vēžu vai garneļu lupināšana!
20.07.2010 20:56
Cūku pupu pastēte patiešām ir ļoti, ļoti garda. Kad pirms diviem gadiem pirmo reizi to baudīju, sākumā pat nevarēju pateikt, kas tā tāda ir! Tiešām delikatese.
Vārds
Komentārs:

! SievietesPasaule.lv neatbild par pievienotajiem lasītāju komentāriem, jo tie satur autora, nevis portāla veidotāju viedokli. Taču portāls aicina, rakstot komentārus, būt tolerantiem, ievērot pieklājības normas un iztikt bez rupjībām, pretējā gadījumā SievietesPasaule.lv patur tiesības komentārus dzēst. Komentāru noteikumi.
Pievienot komentāru
© SievietesPasaule 2009 | web izstrāde: Molssoft | webdizains: annija.lv