Vēl raksti par tēmu:
pākšaugi
Salātu bļodā zaļās lapas nomaina citas gruntīgākas sastāvdaļas. Arī šie ir tādi sildoši un sātīgi. Bet tos itin labi var pasniegt arī ar rukolu. Lasīt vairāk >>20.08.2015.
Pēc šādas receptes ik gadu gatavoju sēņu soļanku, taču izdomāju sēnes aizstāt ar sviesta pupiņām. Sanāca patiešām ļoti, ļoti garšīgi. Lasīt vairāk >>Oriģināli humusa biezeņa jeb pastētes pamatā ir turku zirņi un tahinī. Taču to itin labi var gatavot arī no citiem pākšaugiem, arī no cūku pupām. Lasīt vairāk >>01.12.2014.
Tiek rekomendēts apēst vismaz 400g pākšaugu nedēļā, tomēr vislabāk vadīties pēc savām sajūtām, jo pākšaugos ir arī vielas, kas organismam var radīt diskomfortu. Lasīt vairāk >>25.08.2014.
Tie ir tik veselīgi, ka tos mēdz iekļaut pasaulē veselīgāko produktu sarakstu augšgalā. Iepazīsimies un iekļausim savā ikdienas uzturā! Lasīt vairāk >>Šādi pagatavoti tie ir garšīgi gan silti, gan auksti. Patīk bērniem un garšo arī pieaugušajiem. Ar tiem var labi aizstāt sāļos riekstiņus un čipsus Lasīt vairāk >> |