Kontakti | Par SievietesPasauli | Reklāmas iespējas | Noteikumi | Lapas karte
Twitter
Lietotājvārds 
Aizmirsi lietotājvārdu vai paroli?
Parole 
Ienāc
Atcerēties manus lietotāja datus uz šī datora
Tu vēl neesi reģistrējusies SievietesPasaule.lv? Izdari to tagad!Tas ir bez maksas, bet piedāvā dažādus bonusus, tādus kā - piedalīties konkursos, testēt produktus, blogot, pirmajai uzzināt jaunumus, kā arī personalizēt savu Sievietes Pasauli. Pievienojies!
Piektdiena,  15. Janvāris Vārda dienas Felicita, Fēlikss
Vēl raksti par tēmu: pākšaugi
29.10.2016.

Salātu bļodā zaļās lapas nomaina citas gruntīgākas sastāvdaļas. Arī šie ir tādi sildoši un sātīgi. Bet tos itin labi var pasniegt arī ar rukolu.

  Lasīt vairāk >>

Pēc šādas receptes ik gadu gatavoju sēņu soļanku, taču izdomāju sēnes aizstāt ar sviesta pupiņām. Sanāca patiešām ļoti, ļoti garšīgi.

  Lasīt vairāk >>
29.03.2015.

Oriģināli humusa biezeņa jeb pastētes pamatā ir turku zirņi un tahinī. Taču to itin labi var gatavot arī no citiem pākšaugiem, arī no cūku pupām.

  Lasīt vairāk >>

Tiek rekomendēts apēst vismaz 400g pākšaugu nedēļā, tomēr vislabāk vadīties pēc savām sajūtām, jo pākšaugos ir arī vielas, kas organismam var radīt diskomfortu.

  Lasīt vairāk >>

Tie ir tik veselīgi, ka tos mēdz iekļaut pasaulē veselīgāko produktu sarakstu augšgalā. Iepazīsimies un iekļausim savā ikdienas uzturā!

  Lasīt vairāk >>
22.08.2014.

Šādi pagatavoti tie ir garšīgi gan silti, gan auksti. Patīk bērniem un garšo arī pieaugušajiem. Ar tiem var labi aizstāt sāļos riekstiņus un čipsus

  Lasīt vairāk >>
© SievietesPasaule 2009 | web izstrāde: Molssoft | webdizains: annija.lv