Vēl raksti par tēmu:
olas
18.08.2020.
Lai tevi nenobiedē dažādās sastāvdaļas - šie burito ir ātri un viegli pagatavojami, turklāt bagāti ar daudzveidīgām un vērtīgām uzturvielām! Lasīt vairāk >>Viegli pagatavojamas olas Lieldienu brīvdienām! Ar norādīto daudzumu pietiks, lai pagatavotu pa četrām olām ar katru pildījuma veidu. Paredzamais gatavošanas laiks - 45 minūtes. Lasīt vairāk >>18.01.2018.
Ir divas metodes, kā pagatavot dzērvenes pūdercukurā. Var izmantot olas baltumu vai arī kartupeļu cieti. Šoreiz par to, kā pagatavot dzērvenes pūdercukurā, izmantojot olas baltumu. Lasīt vairāk >>11.04.2017.
Tūlīt, tūlīt svinēsim Lieldienas un uz ēdamgalda godavietā celsim olas. Ko labu tās dara mūsu organismam? Kuras ir labākas un vērtīgākas? Skaidrojam šajā rakstā! Lasīt vairāk >>11.05.2016.
Atzīsim, ne vienmēr ir laiks veltīt daudz laika gatavošanai. Tāpēc brīžiem, kad gribas vai ir nepieciešams kas gards, "sliņķu" versija rabarbermaizei. Lasīt vairāk >>Pavasarīgi svaigi un krāsaini, Lieldienu noskaņās ieturēti salāti. Turklāt derēs arī tiem, kuriem ikdienas ēdienkartē jāizvairās no vistas olām. Lasīt vairāk >>Šoreiz gribam pastāstīt par ideju, kā it kā tik necilajām un trauslajām olu čaumalām piešķirt otro dzīvi, padarot tās par puķu podiņiem. Lasīt vairāk >>Uz svētkiem mūsu mājās top tradicionālais rosols, bet vienmēr pamēģinām arī kādu jaunu salātu recepti. Šogad izmēģinājām šo un visiem ļoti garšoja. Lasīt vairāk >>Uz šiem svētkiem mājās tapa jauni salāti – it kā rosols, bet ne gluži, it kā siļķe kažokā, tomēr ne gluži, tāpēc nosaucām tos par biešu rasolu. Lasīt vairāk >>Hačapuri vai khachapuri ir pasaulē populārs un iecienīts gruzīnu nacionālais ēdiens. Šis savdabīgais siera pīrāgs Gruzijā lielākoties tiek baudīts starp maltītēm. Lasīt vairāk >> |