Kontakti | Par SievietesPasauli | Reklāmas iespējas | Noteikumi | Lapas karte
Twitter
Lietotājvārds 
Aizmirsi lietotājvārdu vai paroli?
Parole 
Ienāc
Atcerēties manus lietotāja datus uz šī datora
Tu vēl neesi reģistrējusies SievietesPasaule.lv? Izdari to tagad!Tas ir bez maksas, bet piedāvā dažādus bonusus, tādus kā - piedalīties konkursos, testēt produktus, blogot, pirmajai uzzināt jaunumus, kā arī personalizēt savu Sievietes Pasauli. Pievienojies!
Ceturtdiena,  28. Maijs Vārda dienas Vilhelms, Vilis
Vēl raksti par tēmu: gārsa
31.05.2017.

Vienkārši, visiem pieejami produkti, svaiga garša, oriģināls pasniegšanas veids,- tā varētu raksturot pildīto ķirštomātiņu uzkodu, ko mums iesūtījusi lasītāja Inese.

  Lasīt vairāk >>
18.04.2017.

Iespējams, jautāsiet – vai tad no tiem pāris pumpuriem, dažām lapiņām, ko iemetīsim mutē, būs kāds labums? Atbilde ir – jā! Savvaļas augu iedarbība ir spēcīgāka kā dārzā augušajiem, tādēļ pietiek ar mazumiņu.

  Lasīt vairāk >>
29.10.2016.

Salātu bļodā zaļās lapas nomaina citas gruntīgākas sastāvdaļas. Arī šie ir tādi sildoši un sātīgi. Bet tos itin labi var pasniegt arī ar rukolu.

  Lasīt vairāk >>

Paldies, ka atsaucāties mūsu un somu virtuves un dārzniecības piederumu ražotāja Fiskars aicinājumam un dalījāties ar saviem garšaugu audzēšanas stāstiem un bildēm.

  Lasīt vairāk >>

Konkurss noslēdzies! Kas to būtu domājis, ka gatavošana un rušināšanās zemē reiz kļūs par modes lietu, nevis piespiedu-brīvprātīgu mājsaimnieču nodar

  Lasīt vairāk >>
14.07.2016.

Teju visām mētru šķirnēm patīk gozēties saulē, turklāt saules gaisma sekmēs auga ēterisko eļļu attīstību un kopumā augstāku ārstniecisko vērtīgumu.

  Lasīt vairāk >>
08.04.2016.

To ziemu Prāta vētras fani beidzot būs apēduši. Klāt ir pavasaris, un to nu es ēdīšu pati!

  Lasīt vairāk >>
02.12.2015.

Grāmatā atradīsiet 70 veselīgas, veģetāras un iedvesmojošas receptes un zināšanas par to, kā veidojas garša un kā radīt receptes no pieejamiem produktiem.

  Lasīt vairāk >>

Konkurss noslēdzies! Sākusies īstenā šmorēšana sezona. Tad nu, lai iedvesmotos viena no otras, tuvākās trīs nedēļas aicinām dalīties ar savām iecienītākajām

  Lasīt vairāk >>
27.09.2015.

Šādi zivi var pagatavot ātri un tā vienmēr garšos kā restorānā. Laims brīnišķīgi izceļ garšas, un sviests zivi dara samtaini maigu un sulīgu.

  Lasīt vairāk >>
© SievietesPasaule 2009 | web izstrāde: Molssoft | webdizains: annija.lv