Kontakti | Par SievietesPasauli | Reklāmas iespējas | Noteikumi | Lapas karte
Twitter
Lietotājvārds 
Aizmirsi lietotājvārdu vai paroli?
Parole 
Ienāc
Atcerēties manus lietotāja datus uz šī datora
Tu vēl neesi reģistrējusies SievietesPasaule.lv? Izdari to tagad!Tas ir bez maksas, bet piedāvā dažādus bonusus, tādus kā - piedalīties konkursos, testēt produktus, blogot, pirmajai uzzināt jaunumus, kā arī personalizēt savu Sievietes Pasauli. Pievienojies!
Ceturtdiena,  28. Maijs Vārda dienas Vilhelms, Vilis
Vēl raksti par tēmu: dārzenis

Kartupeļu dēļ kāļi bieži vien nepelnīti atstāti novārtā. Velti gan - C vitamīna ziņā kāļi pārspēj citus sakņaugus un tajos ir vairāk vitamīnu nekā mandarīnos!

  Lasīt vairāk >>

Šobrīd ir īstais rabarberu laiks, tos baudīt var tikai līdz Jāņiem. Skaidrojam, kas rabarberos vērtīgs, kad tie ir veselīgi un kad kaitīgi, un kā tos garšīgi pagatavot.

  Lasīt vairāk >>

Citi to sauc par puķi, citi - par nezāli, bet tā ir arī dārzenis, kas satur vērtīgākas vielas nekā citroni, burkāni un banāni. Uzzini, kas vērtīgs pienenē un kā to ēst!

  Lasīt vairāk >>

Ķirbis - lielākā oga, kuru pareizi izmantot tā, ka nepaliek pāri pat miza. Uzturā var lietot visas ķirbja sastāvdaļas - jaunu ķirbju mizu, sēklas un mīkstumu. No ķirbjiem var pagatavot gan saldos, gan otros ēdienus.

  Lasīt vairāk >>

Ingvers ir daudzveidīgi izmantojams gan kulinārijas, gan ārstniecības nolūkos. Iepazīsties ar šīs garšvielas pozitīvajām īpašībām un ieteikumiem, kā to izmantot virtuvē!

  Lasīt vairāk >>
© SievietesPasaule 2009 | web izstrāde: Molssoft | webdizains: annija.lv