Vēl raksti par tēmu:
žāvēti augļi
28.12.2016.
Pēdējos gados kā īpašs kārums dziedātājas Jolantas Gulbes-Paškevičas mājās top Ziemassvētku kēkss, kas ar savu izteikto smaržu vairo svētku sajūtu. Lasīt vairāk >>14.02.2016.
Rimi gardēdis un šefpavārs Normunds Baranovskis piedāvā jaunu versiju ierastajai auzu pārslu biezputrai. Lasīt vairāk >>11.12.2013.
Nataša iesaka, kā uzcept kraukšķīgas piparkūkas, ar burvīgu pildījumu un aromātisku glazūru. Lasīt vairāk >>09.12.2013.
Kliņģeris ir kā radīts aukstajiem ziemas vakariem, lai baudītu to kopā ar karstu tēju vai kakao. Lasīt vairāk >>20.02.2013.
Šīs konfektes no sākuma ir jānogaršo un tikai tad jāuzzina, kas ir to sastāvā. Tā noteikti būs interesantāk. Lasīt vairāk >>13.01.2012.
Ar ko Ziemassvētku kēkss atšķiras no paratā kēksa? Tam pievieno nedaudz alkohola, lai tas iegūst sev tik raksturīgo svētku garšu. Lasīt vairāk >> |