Kontakti | Par SievietesPasauli | Reklāmas iespējas | Noteikumi | Lapas karte | Dāvanas | Labo Domu Krūzes | SP veidotājas
Twitter
Lietotājvārds 
Aizmirsi lietotājvārdu vai paroli?
Parole 
Ienāc
Atcerēties manus lietotāja datus uz šī datora
Tu vēl neesi reģistrējusies SievietesPasaule.lv? Izdari to tagad!Tas ir bez maksas, bet piedāvā dažādus bonusus, tādus kā - piedalīties konkursos, testēt produktus, blogot, pirmajai uzzināt jaunumus, kā arī personalizēt savu Sievietes Pasauli. Pievienojies!
Piektdiena,  19. Oktobris Vārda dienas Drosma, Drosmis, Elīna
Autors: Ruta Zimnoha
Ilustrācija: 4.bp.blogspot.com
Pievienots: 09.01.2013.

Miltus, ko pilnvērtīgi var izmantot uzturā iespējams iegūt no dažādām augu sēklām, riekstiem, griķiem, zirņiem.

Saglabāt kā mīļāko rakstu
08.11.2016 19:50
Super vērtīgs raksts!!! Paldies :)
22.04.2016 20:03
Vai griķu miltus var ēst neapstrādātus kopā ar jogurtu vai kefīru?
14.01.2013 16:12
Kamas milti ir mans ikdienas ēdiens-uzkoda,parasti vai nu ar kefīru vai Lacto.Nu jau vairāk kā 5 gadus.Kolosāli garšīgi,kad vien esmu Igaunijā pērku pakām/lētāk par proc.25-30/,ja ne -pērkui tepat Rimi utt.
Vārds
Komentārs:

! SievietesPasaule.lv neatbild par pievienotajiem lasītāju komentāriem, jo tie satur autora, nevis portāla veidotāju viedokli. Taču portāls aicina, rakstot komentārus, būt tolerantiem, ievērot pieklājības normas un iztikt bez rupjībām, pretējā gadījumā SievietesPasaule.lv patur tiesības komentārus dzēst. Komentāru noteikumi.
Pievienot komentāru
© SievietesPasaule 2009 | web izstrāde: Molssoft | webdizains: annija.lv