Šodien uzdūros video par to, kā ir restorāni, kur jau tiek pasniegta mākslīgi izaudzēta gaļa.
...
Copyright © 2010 Sievietes Pasauleizdrukāts no SievietesPasaule.lv
Tēma: Citāda domāšana
Šodien uzdūros video par to, kā ir restorāni, kur jau tiek pasniegta mākslīgi izaudzēta gaļa. ...![]()
(viesis) Līga
14.07.2016 15:18
![]()
Man gluži tāpat kā Tev par šo mākslīgi audzēto gaļu ir vairāk jautājumu nekā atbilžu. Pieļauju tāpēc, ka nezināms u ncilvēka dabā ir baidīties no visa nezināmā un enizprotamā :)
Bet principā viens ir skaidrs- gaļu mūsdienās cilvēki patērē par daudz, nav ne tik fiziska slodze mums ,nav tās vajadzības pēc tādiem gaļas kvantumiem...ja mēs aprobežotos ar divām ēdienreizēm nedēļā, kurā iekļautu labu,kvalitatīvu gaļu, tad varbūt nevajadzētu mākslīgi audzēt...(jo saprotu, ka galvenais iemesls mākslīgi audzētai ir tāds,ka nespēj saražot priekš visām pasaules rīmām vairs to gaļu :) ) Retāk ēdīsim gaļu, ietaupīsim uz lētajām desām, cīsiņiem un citiem izstrādājumiem,ko nemaz pat īstu gaļu nosaukt nevar,un atļausimies kvalitatīvāku, dārgāku, bet īstu gaļu- tādā veidā arī atbalstīsim zemnieku saimniecības,kur tā gaļa tomēr bioloģiski audzēta- vistas skraida pa pagalmu, buļļi pa pļavu ganās (tad arī stress,par ko Annija runā blogā, domājams gaļā nav tādā līmenī). jo principā dzīvot pavisam bez gaļas...šobrīd šajā dzīves posmā neredzu tādu vēlmi, jūtu sevī to visēdēja, plēsoņas gēnu,kam kārojas gaļa, bet samazināt gaļas lietošanu uzturā un lietot reālu gaļu, nevis kaut kādus izstrādājumus, tas gan- to jau labu laiku daru. |