Vārda dienu svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta

Brīnumtrauks un superīgās redīsu spirāles

Pinterest LinkedIn Tumblr +

aršīgi var būt veselīgi un skaisti pasniegt ēdienu var būt vienkārši, – par to pārliecinājās portāla lasītājas Inga un Liena, kuras pieteicās SievietesPasaules un trauku un virtuves piederumu eksperta – Rito – organizētajam testam un ieguva savā īpašumā vairākus parocīgus Tescoma virtuves piederumus.

Atgādināsim, ka testēšanai tika nodoti:

Fusion diet revolution trauks ar vāku Vitamino ābolu griezējs       Presto nazis spirāļu veidošanai Presto burkānu griezējs spirālēs

Trauks ļauj gatavot veselīgāk, jo tajā var sautēt vai cept, neizmantojot taukvielas. To var lietot cepeškrāsnī, mikroviļņu krāsnī, kā arī saldētavā.             Veikala cena: EUR 16,95 (Ls 11,91)

Palīdzēs sagrieziet ābolu un bumbieri 8 vienādās daļās un izņemt serdi. Griešanas paliktnis nodrošina ērtāku augļu sagriešanu ar visu mizu. 

Veikala cena: EUR 4,95 (Ls 3,48)


Ideāli piemērots, lai ērti izveidotu  dekoratīvas spirāles no gurķiem un redīsiem. Nogriez gurķim galu, tā centrā ieskrūvē griezēju un uzmanīgi griez uz riņķi.  
Veikala cena: EUR 3,15 (Ls 2,21)

Palīdzēs sagriezt burkānus dekoratīvās spirālēs, ar ko dekorēt dažādus ēdienus.

Veikala cena: EUR 6,15 (Ls 4,32)

 

 

Lūk, arī Ingas un Lienas vērtējums par Tescoma virtuves piderumiem un silikona trauku gatavošanai! 

Liena Zvaigzne: šādus brīnumtraukus vajag ražot arī lielākos izmēros
Vienmēr esmu bijusi par slinku, lai dekorētu ēdienu. Taču tagad pamēģināju. Izmantoju spirāļu griezējus redīsiem – sanāca tik superīgas virtenes!
Pamēģināju arī silikona trauku. Paskatījos līdzi iedotajā recepšu grāmatiņā, ka var ar šo trauku gatavot arī mikroviļņu krāsnī, ko arī nolēmu izmēģināt. Man ļoti garšo brokoļi, taču nepatīk tā ķēpa ar vārīšanu, liekā ūdens noliešanu utt. Bet par šo trauku esmu sajūsmā, jo es tajā ielēju ūdeni, saliku trauku pilnu ar brokoļiem, mikroviļņu krāsnī iekšā un 5 minūtēs super gardi brokoļi gatavi! Parādīju, cik vienkārši tas notiek arī savai 21 gadīgajai meitai, izskatījās, ka viņa kādreiz to pamēģinās.
Man gan ir viens ieteikums. Ņemot vērā, ka esmu pieradusi gatavot lielākas procijas, mans lūgums ražotājiem būtu izgatavojiet šādu brīnumtrauku lielākā izmērā, lai var kārtīgi sašmorēt visai ģimenei uzreiz vairākām ēdienreizēm.

Inga Bokiša: piedegums no trauka atmazgājās ļoti viegli
Paldies par iespēju izmēģināt šos virtuves piederumus un trauku! Man ļoti patika gatavot ar Tesoma silikona trauku.
Pieteikumā solīju, ka pirmais, ko gatavošu, būs vistas-sēņu sacepums. To arī darīju.

  
Vistas-sēņu sacepuma recepti vari skatīt ŠEIT >>.

Domāju, ka cepot ar vāciņu siers neapbrūnināsies, tomēr gala rezultāts sanāca ļoti labs. Trauks ir ļoti ērts. Cepu tajā arī ķirbja šķēlītes. Tam izmantoju arī “restīti”, kas bija traukā. Tādējādi, cepot, škidrums notecēja. Izņemot trauku no cepeškrāsns biju nobijusies, jo viss notecējušais škidrums bija piededzis trauka apakšā. Domāju, ka piedegums neatmazgāsies, jo cits silikona trauks man pēc piedeguma slikti atmazgājās, taču šoreiz viss notika ļoti labi, tā kā esmu patiešām ļoti apmierināta.
Īpaši gribu uzteikt arī ābolu griezēju. Tā kā ābolus ēdu ļoti bieži, ļoti noderēja – ērts un parocīgs.

 

 Piedāvā:

  

 

Dalīties.

Atstāt Ziņu