Kontakti | Par SievietesPasauli | Reklāmas iespējas | Noteikumi | Lapas karte
Twitter
Lietotājvārds 
Aizmirsi lietotājvārdu vai paroli?
Parole 
Ienāc
Atcerēties manus lietotāja datus uz šī datora
Tu vēl neesi reģistrējusies SievietesPasaule.lv? Izdari to tagad!Tas ir bez maksas, bet piedāvā dažādus bonusus, tādus kā - piedalīties konkursos, testēt produktus, blogot, pirmajai uzzināt jaunumus, kā arī personalizēt savu Sievietes Pasauli. Pievienojies!
Otrdiena,  25. Jūnijs Vārda dienas Maiga, Milija
Autors: Nataša
Pievienots: 17.05.2011.

Cik pavāru, tik skābeņu zupu variantu! Tomēr ir sastāvdaļas, kas nemainās - protams, tās ir pašas skābenes un olas! Lūk, Natašas skābeņu zupas variants.

Saglabāt kā mīļāko rakstu 1
17.05.2011 21:58
Skābenes zupā jāliek tad, kad mīksti kartupeļi, jo skābā vidē kartupeļi mīksti vairs neizvārās. Pati esmu pārbaudījusi. Visgaršīgāk ir žāvēts cūkas stilbiņš.Grūbas nemērcēju, bet lielākā ūdens daudzumā lieku vārīties,kopā ar cūkas stilbiņu tad, kad ūdens uzvārījies, vienīgi ilgāk grūbas vārās.
Vārds
Komentārs:

! SievietesPasaule.lv neatbild par pievienotajiem lasītāju komentāriem, jo tie satur autora, nevis portāla veidotāju viedokli. Taču portāls aicina, rakstot komentārus, būt tolerantiem, ievērot pieklājības normas un iztikt bez rupjībām, pretējā gadījumā SievietesPasaule.lv patur tiesības komentārus dzēst. Komentāru noteikumi.
Pievienot komentāru
© SievietesPasaule 2009 | web izstrāde: Molssoft | webdizains: annija.lv