Čik, čik un gatavs! Tā Kristīne iepazīstina ar viņasprāt viegli pagatavojamo tomātu zupas recepti.
Lasīt vairāk >>
Klāt sildošo zupu laiks. Šī noteikti ir izmēģināšanas vērta. Pietiks 4-5 personām un varbūt vēl pāri paliks, jo zupa ir nudien sātīga.
Lasīt vairāk >>
Kad sēņu grozi pielasīti, ir vērts ieklausīties dažos profesionālos Tallink Hotel Riga restorāna Elements šefpavāra Oļega...
Lasīt vairāk >>
Tā kā šī zupa ir veidota uz ūdens bāzes, tā ir vieglāka par tām, kas pamatā veidotas tikai ar kefīru, kā arī tās krāsa ir piesātināti koša, nevis maigi lillīga.
Lasīt vairāk >>
Zupa, kas atsauc atmiņā bērnību un pusdienas skolas ēdnīcā.
Lasīt vairāk >>
Šī ir drēgno rudens un ziemas mēnešu zupa. Tā silda gan tiešā, gan pārnestā nozīmē.
Lasīt vairāk >>
Lasītāja Evija iesūtījusi recepti biešu zupai, kurai pievienota tītara gaļa.
Lasīt vairāk >>
Šo recepti atradu interneta dzīlēs un nedaudz pavariēju. Oriģinālā, šķiet tika pievienots arī muskatrieksts un rozmarīns.
Lasīt vairāk >>
Izpētījām neskaitāmas franču sīpolu zupas receptes un, šķiet, ka esam nonākušas pie īstās!
Lasīt vairāk >>
Zupu recepšu ir tik daudz, ka gadā katru dienu varētu ēst citu. Šī ir vēl viena alternatīva, ja gribi pamēģināt ko jaunu un interesantu!
Lasīt vairāk >>
Ar zupām ir teju kā ar salātiem – izdomai nav robežu. Arī šī sākumā var šķist kaut kas neiedomājams, tomēr tā ir garšīga. Pat ļoti.
Lasīt vairāk >>
![]() Čik, čik un gatavs! Tā Kristīne iepazīstina ar viņasprāt viegli pagatavojamo tomātu zupas recepti. Lasīt vairāk >> |