Kontakti | Par SievietesPasauli | Reklāmas iespējas | Noteikumi | Lapas karte
Twitter
Lietotājvārds 
Aizmirsi lietotājvārdu vai paroli?
Parole 
Ienāc
Atcerēties manus lietotāja datus uz šī datora
Tu vēl neesi reģistrējusies SievietesPasaule.lv? Izdari to tagad!Tas ir bez maksas, bet piedāvā dažādus bonusus, tādus kā - piedalīties konkursos, testēt produktus, blogot, pirmajai uzzināt jaunumus, kā arī personalizēt savu Sievietes Pasauli. Pievienojies!
Sestdiena,  21. Septembris Vārda dienas Mariss, Matīss, Modris
Autors: Ēriks Dreibants
Ilustrācija: publicitātes foto
Pievienots: 22.03.2015.

Sajūti vasaras un dārza ballīšu vēsmas ar šo veikala-kafejnīcas “Sirmais & Dreibants” šefpavāra Ērika Dreibanta vistu spārniņu recepti.

Saglabāt kā mīļāko rakstu
24.03.2015 12:46
Tos kauliņus vajag nokniebt, atstājot vien nedaudz. Bet vai tie vispār ir spārniņi, nevis stilbiņi?
24.03.2015 17:06
Ir, ir, spārniņu otrie nogrieznīši. Redzēju vienā raidījumā, ka tāpat darīja.
24.03.2015 09:07
Parsti izmēginu ko jaunu un interesantu,jo iepatīkas arī ēdiena vizuālais izskats.Šajā receptē satavdaļas ir interesantas,bet vizuālais-sorry-izskatās,ka mazie kauliņi jau vienreiz ir bijuši lietošānā, riktīgi apsūkāti un tad iemērkti kautkādā čupiņā,nu apetīti tiešām nerosina-atvaino,autor!
24.03.2015 10:24
Vispār jau pliki kauli tādi paliek karstumā.
Vārds
Komentārs:

! SievietesPasaule.lv neatbild par pievienotajiem lasītāju komentāriem, jo tie satur autora, nevis portāla veidotāju viedokli. Taču portāls aicina, rakstot komentārus, būt tolerantiem, ievērot pieklājības normas un iztikt bez rupjībām, pretējā gadījumā SievietesPasaule.lv patur tiesības komentārus dzēst. Komentāru noteikumi.
Pievienot komentāru
© SievietesPasaule 2009 | web izstrāde: Molssoft | webdizains: annija.lv