Vārda dienu svin: Aldonis, Agija

Avokado maizītes

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Elementāri un vienkārši pagatavojamas, bet ne velti saka, ka viss vienkāršais ir ģeniāls, jo šīs ir ģeniāli gardas maizītes!
Avokado jau sen vairs nav nekāds jaunums mūsu ēdienkartē, tomēr joprojām esmu sastapusies ar dažiem, kas izbrīnā rauc uzacis- kā tādu ēst?
Jāēd svaigs- salātos un uz maizītes! Padalīšos ar veidu, kādā es mīlu ēst avokado.

Vispirms -svarīgi, lai avokado ir gatavs! Tam jābūt mīkstam – tādam, lai ar sviesta nazi var ņemt un viegli griezt gabaliņus un uzspiežot stingrāk pat smērēt kā sviestu. Ne velti to sauc arī par sviesta bumbieri!
Tātad sagrauzdēju tosterī sēklu maizītes, un uz tādām kraukšķīgām, vēl siltām maizītēm, smērēju (jā, kā sviestu!) virsū avokado mīkstumu. Uzpilinu uz maizītes pāris lāses citrona sulas, uzberu maltos melnos pipariņus un gatavs!
Mēli var norīt!

Dalīties.

Atstāt Ziņu