Kontakti | Par SievietesPasauli | Reklāmas iespējas | Noteikumi | Lapas karte
Twitter
Lietotājvārds 
Aizmirsi lietotājvārdu vai paroli?
Parole 
Ienāc
Atcerēties manus lietotāja datus uz šī datora
Tu vēl neesi reģistrējusies SievietesPasaule.lv? Izdari to tagad!Tas ir bez maksas, bet piedāvā dažādus bonusus, tādus kā - piedalīties konkursos, testēt produktus, blogot, pirmajai uzzināt jaunumus, kā arī personalizēt savu Sievietes Pasauli. Pievienojies!
Ceturtdiena,  21. Novembris Vārda dienas Andis, Zeltīte
Iepriekšējā Nākošā
Autors: Liene Brizga, dabasdobe.lv
Ilustrācija: Autores foto
Pievienots: 31.03.2010.

Liene Brizga no eko veikaliņa dabasdobe.lv stāsta un rāda, kā pagatavot nevārīto pashu. Pagatavo arī tu, jo Lieldienās tāds bagātīgs saldums ir vietā!

Saglabāt kā mīļāko rakstu 1
Vispirms sagatavojam nepieciešamās sastāvdaļas
01.05.2010 15:42
Baigie Eko produkti un pec tam to visu salej vecaa autinju marle... ne, nu fantastiski :D
07.04.2010 09:34
super parādīts :)
01.04.2010 14:40
Ai,ai,kauns par sevi!Paldies!
31.03.2010 19:40
Jā, Bonij, atver rakstiņu vaļā, tur ir norādīts katras sastāvdaļas daudzums. Pie bildes vienkārši nelikām sastāvdaļu uzskaitījumu, pārāk garš.
31.03.2010 18:39
Super, jāizmēģina! Bonij, receptes aprakstā taču ir norādīti grami!
31.03.2010 18:32
Izskatās vienkārši un garšīgi,bet kā ar produktu proporcijām,liek uz aci un cik vēlas???
31.03.2010 16:19
Izskatās diezgan vienkārši. Man vienmēr tas vārds izraisīja asociācijas ar kaut ko sarežģītu, grūti pagatavojamu. Izrādās, ka kaut kas līdzīgs biezpienkūkai sanāk. Atzīšos, ne reizi dzīvē neesmu ēdusi.
Vārds
Komentārs:

! SievietesPasaule.lv neatbild par pievienotajiem lasītāju komentāriem, jo tie satur autora, nevis portāla veidotāju viedokli. Taču portāls aicina, rakstot komentārus, būt tolerantiem, ievērot pieklājības normas un iztikt bez rupjībām, pretējā gadījumā SievietesPasaule.lv patur tiesības komentārus dzēst. Komentāru noteikumi.
Pievienot komentāru
© SievietesPasaule 2009 | web izstrāde: Molssoft | webdizains: annija.lv