Kontakti | Par SievietesPasauli | Reklāmas iespējas | Noteikumi | Lapas karte
Twitter
Lietotājvārds 
Aizmirsi lietotājvārdu vai paroli?
Parole 
Ienāc
Atcerēties manus lietotāja datus uz šī datora
Tu vēl neesi reģistrējusies SievietesPasaule.lv? Izdari to tagad!Tas ir bez maksas, bet piedāvā dažādus bonusus, tādus kā - piedalīties konkursos, testēt produktus, blogot, pirmajai uzzināt jaunumus, kā arī personalizēt savu Sievietes Pasauli. Pievienojies!
Ceturtdiena,  14. Novembris Vārda dienas Fricis, Vikentijs
Autors: Linda Tellgrēna, Dobeles Dzirnavnieks
Ilustrācija: publicitātes foto
Pievienots: 21.01.2018.
No svētku laika krājumiem vēl aizķērusies šī recepte. Ēdiena pagatavošanai gan būs nepieciešams nedaudz vairāk laika un prasmju, taču pacietība sniegs... Lasīt vairāk >>
Autors: Lindas Virtuve, Dobeles Dzirnavnieks
Ilustrācija: publicitātes foto
Pievienots: 17.11.2018.
Latvijas simtgades svinību laiks mums piedāvāt daudz un dažādus publiskos pasākumus, taču ceram, ka tajos neizpaliks arī ģimeniskā gaisotne, kad kopīgi gatavosiet un atzīmēsiet 18. Lasīt vairāk >>
Autors: SievietesPasaule.lv
Ilustrācija: pixabay.com
Pievienots: 15.06.2010.
Dārzeņu plate vasarā ir ideāls risinājums, ar ko pacienāt ciemiņus. Dārzeņu plate derēs kā uzkodas pie labas filmas, pasēdēšanā ar draudzenēm vai nelielām viesībām. Lasīt vairāk >>
Autors: Rimi Latvia
Ilustrācija: publicitātes foto
Pievienots: 20.01.2019.
Galertu tradicionāli gatavo no cūkgaļas ausīm, galvas un citām daļām. Neatkarīgi no sastāvdaļām, abi šie ēdieni ir vienlīdz labi un veselīgi. Lasīt vairāk >>
Autors: FOX Life
Ilustrācija: publicitātes foto
Pievienots: 14.11.2016.
Novembris ir sarkanās un baltās krāsas laiks. Svētku sajūtu var lieliski papildināt  šo krāsu kontrastu izmantojot arī ēdienu pagatavošanā, piemēram,... Lasīt vairāk >>
Pēdējo gadu laikā smūtiju popularitātes vilnis ir sasniedzis un plaši izplatījies arī Latvijā. Variāciju ir daudz, sākot no dažādiem saldiem augļu, jogurtu kokteiļiem,...  Lasīt vairāk >>
Smūtija veida kokteiļi ir labs paņēmiens, kā šo produktu grupu papildus iekļaut savā ēdienkartē, tādējādi bagātinot ikdienas uzturu ar dabiskiem vitamīniem, minerālvielām,...  Lasīt vairāk >>
Galertu tradicionāli gatavo no cūkgaļas ausīm, galvas un citām daļām. Neatkarīgi no sastāvdaļām, abi šie ēdieni ir vienlīdz labi un veselīgi.

  Lasīt vairāk >>
Nereti pēc Ziemassvētkiem pāri paliek iemīļotie kārumi – piparkūkas. Ko ar tām iesākt? Pagatavot aktuālās Cake pops jeb kūciņas uz kociņa - viegli...  Lasīt vairāk >>
Ja vēlies sasildīties pēc garas pastaigas rudenīgos laikapstākļos, noteikti ir vērts baudīt kādu no gardajiem karstajiem kokteiļiem – tos iespējams pagatavot gan ar, gan bez...  Lasīt vairāk >>
Gada nogalei piestāv piparkūku, cepumu, saldo maizīšu un citu gardu našķu smaržas un garšas. Goda vietā vari celt arī kēksu.

  Lasīt vairāk >>
Sarkanbaltsarkanās krāsas šogad ir modē. Īpaši, Latvijā. Šeit viena ideja, kā vari pagatavot desertu Latvijas karoga krāsās. 

  Lasīt vairāk >>
Latvijas simtgades svinību laiks mums piedāvāt daudz un dažādus publiskos pasākumus, taču ceram, ka tajos neizpaliks arī ģimeniskā gaisotne, kad kopīgi gatavosiet un atzīmēsiet 18.  Lasīt vairāk >>
Vēsā rudens dienā nav nekā labāka par franču klasiku – gratinu. Sātīgi, bet tik rudenīgi un gardi, pārliecināta garšas eksperte Signe Meirāne. 

  Lasīt vairāk >>
It kā vecais, labais rolbiskvīts, tomēr atsvaidzinošā citronu nots piedod šim gardumam jaunu garšu dimensiju.

  Lasīt vairāk >>
© SievietesPasaule 2009 | web izstrāde: Molssoft | webdizains: annija.lv