Vārda dienu svin: Gunta, Ginta, Gunda

Ogu mafini ar vasarīgu aromātu

Pinterest LinkedIn Tumblr +

afini ir drupeni, bet nav sausi. Ogas piedod vasarīgu aromātu un vieglu skābumiņu.

Sastāvdaļas:
1 glāze mannā
1 glāze kukurūzas milti
1 glāze bezpiedevu jogurts
1 glāze cukurs
1 glāze kokosa skaidiņas
1 tēj.k soda
2 olas
1 glāze eļļa
svaigas upenes un jāņogas

(glāzes tilpums 250ml)

Pagatavošana:
Bļodā beram visas sausās sastāvdaļas – mannā, kukurūzas milti, kokosa skaidiņas, soda, cukurs, tad izmaisām. Pielejam eļļu, jogurtu, piesitam olas, izmaisām līdz viendabīgai masai.
Iecilājam ogas.
Lejam mīklu formiņās, var lielā var daudzās mazās.

Cepam iepriekš uzsildītā cepeškrāsnī aptuveni 180 grādos, apmēram 30 minūtes. Ja mazās keksa formiņas, tad 20-30 minūtes, ja lielā keksa formā,tad 30-40 minūtes.

Gatavus mafinus atdzesējam.
Izņemam no formiņām.
Varam apkaisīt ar pūdercukuru.

Mafīni ir drupeni, bet nav sausi. Ogas piedod vasarīgu aromātu, vieglu skābumiņu.

 

RECEPTE IESŪTĪTA KONKURSA ‘MANS MĪĻĀKAIS VASARAS ĒDIENS’  IETVAROS

Un kāda ir tava mīļākā vasara ēdiena recepte?

Vairāk par konkursu uzzini ŠEIT >>





Dalīties.

Atstāt Ziņu