Kontakti | Par SievietesPasauli | Reklāmas iespējas | Noteikumi | Lapas karte | Dāvanas | Labo Domu Krūzes | SP veidotājas
Twitter
Lietotājvārds 
Aizmirsi lietotājvārdu vai paroli?
Parole 
Ienāc
Atcerēties manus lietotāja datus uz šī datora
Tu vēl neesi reģistrējusies SievietesPasaule.lv? Izdari to tagad!Tas ir bez maksas, bet piedāvā dažādus bonusus, tādus kā - piedalīties konkursos, testēt produktus, blogot, pirmajai uzzināt jaunumus, kā arī personalizēt savu Sievietes Pasauli. Pievienojies!
Pirmdiena,  21. Maijs Vārda dienas Akvelīna, Ernestīne, Ingmārs
Iepriekšējā Nākošā
Autors: Ruta Zimnoha
Ilustrācija: SievietesPasaule.lv
Pievienots: 06.08.2013.

Kā pagatavot visgardāko ķīseli? Kā panākt,lai tas ir vijīgi salds un tajā nav kunkuļu? Ko izmantot ķīseļa vārīšanai? Sniedzam padomus un knifus perfekta ķīseļa...

Saglabāt kā mīļāko rakstu 1
Lai arī ķīselis ir viens no visvieglāk un ātrāk pagatavojamajiem desertiem, daudziem šī kāruma pagatavošana rada grūtības. Gatavojot ķīseli ļoti liela loma ir tieši iebiezināmā šķidruma un cietes proporcijām.
05.05.2015 21:08
paldies
Vārds
Komentārs:

! SievietesPasaule.lv neatbild par pievienotajiem lasītāju komentāriem, jo tie satur autora, nevis portāla veidotāju viedokli. Taču portāls aicina, rakstot komentārus, būt tolerantiem, ievērot pieklājības normas un iztikt bez rupjībām, pretējā gadījumā SievietesPasaule.lv patur tiesības komentārus dzēst. Komentāru noteikumi.
Pievienot komentāru
© SievietesPasaule 2009 | web izstrāde: Molssoft | webdizains: annija.lv