Kontakti | Par SievietesPasauli | Reklāmas iespējas | Noteikumi | Lapas karte
Twitter
Lietotājvārds 
Aizmirsi lietotājvārdu vai paroli?
Parole 
Ienāc
Atcerēties manus lietotāja datus uz šī datora
Tu vēl neesi reģistrējusies SievietesPasaule.lv? Izdari to tagad!Tas ir bez maksas, bet piedāvā dažādus bonusus, tādus kā - piedalīties konkursos, testēt produktus, blogot, pirmajai uzzināt jaunumus, kā arī personalizēt savu Sievietes Pasauli. Pievienojies!
Otrdiena,  20. Augusts Vārda dienas Bernhards, Boriss
Autors: Viviāna
Ilustrācija: Flickr.com, CC - Mike
Pievienots: 03.06.2014.

Šī recepte Viviānas mājās ir iecienīta visu cauru gadu. Ziemā gatavojot cepeškrāsnī, vasarās – uz grila. Pamēģini arī tu!

Saglabāt kā mīļāko rakstu
25.04.2015 09:08
Viviāna,jūsu recepte izklausās interesanta-banāni ar šokolādi,bet ir viena nianse,lai es kļūtu skeptiska.Grilēšanas procesā tiek izmantots banāns ar visu MIZU.Raksta un brīdina,augļi-sevišķi ārzemju-tai skaitā arī banāni-tiek šausmīgi APSTRĀDĀTI AR ĶIMIKĀLIJĀ,obligāti jāmazgā rokas,tā miza ir pilnīgi indīga.Pieļausim,ka es pārspīlēju,bet to tak nevar noliegt,ka augļu mizā koncentrējas vislielākais pesticīdu,ķimikāliju un glabāšanas gāzu daudzums.Vai tādā gadījumā jūsu ieteiktā recepte no interesantas un garšīgas nepārtop par veselībai kaitīgu,jo no mizas visas draņķības pāriet pašā mīkstumā?Piedodiet, esmu veselīgas ēšanas fane.
27.04.2015 18:49
Šis patiešām ir interesants jautājums. Un kā diez ir ar bio banāniem?
Vārds
Komentārs:

! SievietesPasaule.lv neatbild par pievienotajiem lasītāju komentāriem, jo tie satur autora, nevis portāla veidotāju viedokli. Taču portāls aicina, rakstot komentārus, būt tolerantiem, ievērot pieklājības normas un iztikt bez rupjībām, pretējā gadījumā SievietesPasaule.lv patur tiesības komentārus dzēst. Komentāru noteikumi.
Pievienot komentāru
© SievietesPasaule 2009 | web izstrāde: Molssoft | webdizains: annija.lv