Vārda dienu svin: Gunta, Ginta, Gunda

Deserta torte no skābā krējuma

Pinterest LinkedIn Tumblr +

a kārojas torti, bet netīk noņemties ar cepšanu, Nataša piedāvā alternatīvu- pagatavo deserta torti no skabā krējuma!

Sastāvdaļas:
500g skabais krējums 20%,25% vai 30%
Rama Creme bonjour bez piedevām 1 paciņa (zila paciņa)
1/3-1/2 glāze cukurs (glāzes tilpums 250ml)
vaniļas cukurs pēc garšas
krāsainās marmelādes
1/2 glāze piens
1 paciņa želatīns
1 paciņa cepumi Selga brūnie, bet jūs variet ņemt tādus, kādi jums garšo
80 g sviests

Cepumus sablenderējam, pievienojam izkausētu sviestu, izmaisam un liekam traukā, izlīdzinam.

Skābo krējumu putojam ar cukuru un vaniļu līdz izveidojas stingra masa. Tad pievienojam Rama Creme bonjour un vēl saputojam.
Želatīnu iemaisam pienā, pagaidam līdz uzbriest un tad uzsildam līdz 80 grādiem un izmaisam līdz izšķīst. Želatīnu pielejam pie krējuma un vēlreiz saputojam.
Marmelādi sagriežam mazos gabaliņos un iemaisam krējuma masā. Šo masu lejam uz cepumu pamatnes un liekam ledusskapī, ja vēlamies deserta virsu arī izdekorējam.
Deserts izdodas ļoti gards!

Dalīties.

6 komentāru

  1. Mm, izskatās nenormāli garšīgi! Un tas tiešām ir labi, ka nav jācep, man ar to cepšanu īsti vēl nepadodas 🙂

  2. Natālija Rogova on

    Nē,svaigais siers ir cits un Creme Bonjour ir cits.Bet var likt gan svaigo sieru,gan arī iebiezinato pienu,gan jogurtu.

Atstāt Ziņu