Kontakti | Par SievietesPasauli | Reklāmas iespējas | Noteikumi | Lapas karte | Dāvanas | Labo Domu Krūzes | SP veidotājas
Twitter
Lietotājvārds 
Aizmirsi lietotājvārdu vai paroli?
Parole 
Ienāc
Atcerēties manus lietotāja datus uz šī datora
Tu vēl neesi reģistrējusies SievietesPasaule.lv? Izdari to tagad!Tas ir bez maksas, bet piedāvā dažādus bonusus, tādus kā - piedalīties konkursos, testēt produktus, blogot, pirmajai uzzināt jaunumus, kā arī personalizēt savu Sievietes Pasauli. Pievienojies!
Trešdiena,  19. Decembris Vārda dienas Lelde, Sarmis
Iepriekšējā Nākošā
Autors: Nataša
Ilustrācija: Autores foto
Pievienots: 31.10.2011.

Ierasto ābolraušu vietā pamēģini pagatavot vēl kādu citu rudenīgu našķi - piemēram, šo gardo pīrāgu no ķirbja un citroniem. Nataša sīki un...

Saglabāt kā mīļāko rakstu 2
12.09.2012 07:26
Ķirbja biezenis ir pašu vārīts.
28.02.2012 22:18
tātad esmu gatava pamēģināt, bet jautājums, ko nozīmē ķirbja biezenis??? vai tas ir vienkārši sarīvēts ķirbis, vai arī vārīt un īpaši gatavots salds biezenis?
31.10.2011 16:17
mmmmmmm, noteikti pamēģināšu, izskatās vienkārši dievīgi!!
Vārds
Komentārs:

! SievietesPasaule.lv neatbild par pievienotajiem lasītāju komentāriem, jo tie satur autora, nevis portāla veidotāju viedokli. Taču portāls aicina, rakstot komentārus, būt tolerantiem, ievērot pieklājības normas un iztikt bez rupjībām, pretējā gadījumā SievietesPasaule.lv patur tiesības komentārus dzēst. Komentāru noteikumi.
Pievienot komentāru
© SievietesPasaule 2009 | web izstrāde: Molssoft | webdizains: annija.lv